Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

manderijneboom-citrus-nobilis-mandarijn-bestellen-bezorgen

Manderijneboom (Citrus nobilis ‘Mandarijn’) online bestellen

De Manderijneboom (Citrus nobilis ‘Mandarijn’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal check je veel nuttige informatie over deze Citrusboom. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Creme, Groen, Oranje, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 600 cm. Dit type Manderijneboom is al te bestellen vanaf €239,95.

Naam boomManderijneboom (Citrus nobilis ‘Mandarijn’)
Latijnse naamCitrus nobilis Mandarijn
CategorieCitrusboom
Verkoopprijs v.a.€239,95
KleurenCreme, Groen, Oranje, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Manderijneboom (Citrus nobilis Mandarijn) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Citrus nobilis ‘Mandarijn’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Citrusboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Manderijneboom Citrus nobilis Mandarijn online bestellen kan. Of bekijk meer over de Sierpeer (Pyrus Beech Hill).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Citrus nobilis Mandarijn (Manderijneboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Manderijneboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, wortels, tegelwerk, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Manderijneboom Citrus nobilis Mandarijn is aan te planten in Humus, Normale grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het van levensbelang om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Manderijneboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Citrus nobilis ‘Mandarijn’

De Citrus nobilis ‘Mandarijn’ krijgt oranje vruchten, die wij mandarijnen noemen. Het is een mooie plant en zeer geschikt voor balkon, terras of serre. Gaat met een juiste verzorging lang mee. De Citrus in de winter binnen halen en op een lichte plaats zetten. Hoe groter de pot/kuip, des te groter de plant wordt. Midden in de zomer tot de herfst één keer per maand vloeibare kamerplantenvoeding toedienen. De vruchten zijn eetbaar, maar in ons klimaat vaak wel zuur/bitter van smaak. De maximale groeihoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Bolvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Creme, Groen, Oranje, Wit. De bloeiperiode is April. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Humus, Normale grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Citrusboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Sierpeer (Pyrus Beech Hill).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Citrus nobilis ‘Mandarijn’ juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Citrus nobilis Mandarijn?

De boom heeft verschillende kleuren Creme, Groen, Oranje, Wit. De bladeren komen tot bloei in April. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, oude wortels, stronken, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Humus, Normale grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Manderijneboom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat en niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Citrus nobilis Mandarijn Manderijneboom in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan de Manderijneboom makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals binddraad of aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Citrus nobilis Mandarijn aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomverzorger. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van worteldoek, oude wortels, stronken, bekabeling, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie