Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierpeer-pyrus-beech-hill-bestellen-bezorgen

Sierpeer (Pyrus Beech Hill) online bestellen

De Sierpeer (Pyrus Beech Hill) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Perenboom. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Grijs, Groen, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Dit type Sierpeer is te koop voor prijzen v.a. €77,50.

Naam boomSierpeer (Pyrus Beech Hill)
Latijnse naamPyrus Beech Hill
CategoriePerenboom
Verkoopprijs v.a.€77,50
KleurenBruin, Grijs, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Sierpeer (Pyrus Beech Hill) thuis bezorgen (mei 2023)

De Pyrus Beech Hill is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Perenboom een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Sierpeer Pyrus Beech Hill kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Fluweelboom (Rhus typhina).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus Beech Hill (Sierpeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Sierpeer plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, bewatering, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Sierpeer Pyrus Beech Hill plant je het beste in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om wat aanvullend water bij te geven.

Sierpeer goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Pyrus Beech Hill

De Pyrus Beech Hill is een bladverliezende, smal kegelvormige boom. Heeft ovale, glanzende, donkergroene bladeren worden in de herfst vaak oranje en rood. Halverwege tot het late voorjaar, tegelijk met de bladeren witte bloemen met 5 kroonbladen. Daarna kleine, bruinachtige vruchten (kleine sier peertjes). Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid, Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Bruin, Grijs, Groen, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Fluweelboom (Rhus typhina).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus Beech Hill mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Pyrus Beech Hill?

De bladkleur is Bruin, Grijs, Groen, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek dient vrij te zijn van oude wortels, puin, straatwerk, bekabeling enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Sierpeer?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Houd rekening met uw buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Pyrus Beech Hill Sierpeer thuis laten bezorgen?

Je kunt de Sierpeer zonder gedoe aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset en potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Pyrus Beech Hill aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele boomexpert. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plantplaats moet vrij zijn van worteldoek, straatwerk, stronken, bekabeling, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie