Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

citrusboom-bestellen-bezorgen

Citrusboom online bestellen

De Citrusboom eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal tonen wij uitgebreide informatie over deze Citrusboom. Of bestel direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Oranje, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. Deze Citrusboom is al te bestellen vanaf €164,95.

Naam boomCitrusboom
Latijnse naamCitrus Limon
Verkoopprijs v.a.€164,95
KleurGroen, Oranje, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Citrusboom (Citrus Limon) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Citrus Limon is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor verkoeling, ze produceren zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Citrusboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Citrusboom Citrus Limon online bestellen kan. Of bekijk alles over de Catalpa.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Citrus Limon (Citrusboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Citrusboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als wortels, tegelwerk, snoeiwerk, bewatering.

 4. De aanplanting

  Een Citrusboom Citrus Limon kan aangeplant worden in Humus, Normale grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de boom voldoende water geven. Vooral in het bloeiseizoen (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Citrusboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten Citrus LimonBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Citrus Limon Citrusboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Citrusboom makkelijk en snel thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boom palenboor en bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Citrus Limon aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomspecialist. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de plantplaats moet vrij zijn van straatwerk, stronken, puin en grind, worteldoek, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie