Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

spar-picea-glauca-echiniformis-bestellen-bezorgen

Spar (Picea glauca ‘Echiniformis’) online bestellen

De Spar (Picea glauca ‘Echiniformis’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijker bieden wij uitgebreide info over deze Coniferen. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 100 cm. Dit type Spar is al te bestellen vanaf €18,75.

Naam boomSpar (Picea glauca ‘Echiniformis’)
Latijnse naamPicea glauca Echiniformis
CategorieConiferen
Prijsindicatie€18,75
KleurenBlauw
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Spar (Picea glauca Echiniformis) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Picea glauca ‘Echiniformis’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Coniferen een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Spar Picea glauca Echiniformis online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Lork op stam (Larix decidua ‘Kornik’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea glauca Echiniformis (Spar) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Spar plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als wortels, schaduw, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  Deze Spar Picea glauca Echiniformis plant je het beste in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in de bloeimaanden (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Spar goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Picea glauca ‘Echiniformis’

Deze spar (Picea glauca ‘Echiniformis’) is een traag groeiende, laagblijvende, bodembedekkende dwergconifeer die in de breedte groeit als compacte bolvorm. Deze spar (Picea glauca ‘Echiniformis’) isop volwassen leeftijd ongeveer 100cm hoog. De naalden van deze dwergconifeer zijjn donkergroen tot blauwgroen. De ‘Echiniformis’ is zeer winterhard (-40 graden Celsius). Ook behoudt de conifeer ’s winters zijn naalden en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Picea glauca ‘Echiniformis’ gedijt het beste op een voedselrijke, droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw. Omdat de Picea glauca ‘Echiniformis’ veel vocht en voeding opneemt uit de bodem, is het niet aan te raden om deze conifeer te combineren met kleine vaste planten.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 100 cm. De groeiwijze is Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw. Het groeiseizoen is in Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Tip: deze Coniferen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Lork op stam (Larix decidua ‘Kornik’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Picea glauca ‘Echiniformis’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Picea glauca Echiniformis?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw. De groeiperiode is Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, grind, puin, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Spar?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met schaduwvorming en doorschietende wortels.

Kan ik de Picea glauca Echiniformis Spar thuis laten leveren?

Je kunt een Spar moeiteloos en snel tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals boom palenboor of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Picea glauca Echiniformis aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomexpert. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, stronken, oude wortels, straatwerk, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie