Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

coniferen-bestellen-bezorgen

Conifeer online bestellen

De Conifeer voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina bekijk je veel info en tips voor deze Conifeer. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 400 cm. Deze Conifeer kan jij online kopen vanaf €2,10.

Naam boomConifeer
Latijnse naamPinophyta
Vanafprijs€2,10
KleurGeel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Conifeer (Pinophyta) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Pinophyta is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen schaduw, zorgen voor zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Conifeer een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Conifeer Pinophyta online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Citrusboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinophyta (Conifeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Conifeer gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, schaduw, snoeiwerk, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Conifeer Pinophyta kan men aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Conifeer goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten PinophytaBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Pinophyta Conifeer aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Conifeer moeiteloos en snel tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset en grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Pinophyta aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, oude wortels, bekabeling, puin en grind, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie