Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

pitloze-witte-druif-vitis-himrod-bestellen-bezorgen

Pitloze witte druif (Vitis ‘Himrod’) online bestellen

De Pitloze witte druif (Vitis ‘Himrod’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform tonen wij handige informatie over deze Druivenstruik. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Dit type Pitloze witte druif is al te koop voor €7,95.

Naam boomPitloze witte druif (Vitis ‘Himrod’)
Latijnse naamVitis Himrod
CategorieDruivenstruik
Prijsindicatie€7,95
KleurGeel, Groen, wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni

Pitloze witte druif (Vitis Himrod) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Vitis ‘Himrod’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Druivenstruik iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Pitloze witte druif Vitis Himrod online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Dak Tulpenboom (Liriodendron tulpifera dakboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Vitis Himrod (Pitloze witte druif) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Pitloze witte druif gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, snoeiwerk, wortels, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Pitloze witte druif Vitis Himrod plant je het beste in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Vooral in de groeiperiode (Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om de boom wat extra water te geven.

Pitloze witte druif goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Vitis ‘Himrod’

De Vitis ‘Himrod’ is een bekende bladverliezende, pitloze, witte druif. Na de bloei in juni en juli vormt de Vitis ‘Himrod’ trossen druiven welke in september/ oktober geplukt kunnen worden. De trossen druiven hebben middelgrote bessen en een goede opbrengst. De kleur van deze druif is groengeel. Deze druif kan ook als wijndruif gebruikt worden. Aanplanten in Tuinplantengrond. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand. De kleur van het blad is Geel, Groen, wit. De groeiperiode is Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Druivenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Dak Tulpenboom (Liriodendron tulpifera dakboom).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
Vruchtgevendja
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Vitis ‘Himrod’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Vitis Himrod?

De bladkleur is Geel, Groen, wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Juni. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van straatwerk, oude beplanting, oude wortels, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Pitloze witte druif?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Vitis Himrod Pitloze witte druif bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Pitloze witte druif lekker makkelijk laten leveren aan huis. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Vitis Himrod aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomverzorger. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen stronken, straatwerk, puin en grind, bekabeling, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie