Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergkers-prunus-avium-cherry-boop-bestellen-bezorgen

Dwergkers (Prunus avium ‘Cherry boop’) online bestellen

De Dwergkers (Prunus avium ‘Cherry boop’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Dwergfruitbomen. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 100 cm. Dit type Dwergkers kan jij online kopen vanaf €33,75.

Naam boomDwergkers (Prunus avium ‘Cherry boop’)
Latijnse naamPrunus avium Cherry boop
CategorieDwergfruitbomen
Prijsindicatie€33,75
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Dwergkers (Prunus avium Cherry boop) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Prunus avium ‘Cherry boop’ is een echte eyecatcher. Bomen geven schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Dwergfruitbomen zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergkers Prunus avium Cherry boop online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Haagliguster (Ligustrum vulgare).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus avium Cherry boop (Dwergkers) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Dwergkers gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, wortels, schaduw, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Dwergkers Prunus avium Cherry boop kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Dwergkers goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Prunus avium ‘Cherry boop’

Prunus avium ‘Cherry boop’ dit leuke kleine kersenboompje wordt maximaal twee meter hoog en is door vorm snoei compact te houden. Geeft heerlijk zoete kersen in juli. Levert 10-20 kg kersen na 4 à 5 jaar. Geschikt om te planten in een kleine tuin of in een pot voor op het balkon of terras. Bestuiving: zelf bestuivend, maar met kruisbestuiving meer succes. Zeer winterhard tot -30°C. Bemesting: eenmaal per jaar bijmesten met organische meststof. Plantdelen niet geschikt voor consumptie. Bewaren: Kersen bewaart u het beste in de groentelade van de koelkast. Liefst niet op elkaar gestouwd in een plastic zak maar uitgespreid op een bord of schoteltje. Zo voorkomt u kneuzingen en u voorkomt dat een rotte kers de andere kersen aansteekt. Maar, dit heerlijke fruit ligt ook bij u toch geen dagen in de koelkast? Schoonmaken: Hoe maakt u kersen schoon? Dat is niet moeilijk. Spoel ze gewoon goed onder stromend water. Laat ze daarna uitlekken in een vergiet en verwijder de steeltjes pas na het spoelen. Zo voorkomt u dat de kersen zich volzuigen met water en hun aroma verliezen. Als u de kersen gebruikt voor verwerking in een gerecht dan kunt u een speciale kersenontpitter gebruiken om dit zomerfruit van hun pitjes te ontdoen. Consumptie: Kersen worden meestal uit het vuistje gegeten. ’s Middags een schaaltje kersen op de tuintafel doet het altijd goed, maar ook ’s avonds als dessert is een schaaltje kersen altijd weer een verrassing. Verder kunt u kersen verwerken als jam en als sap. Ook als garnering bij ijs, gebak en desserts is de kers prima geschikt. Voedingswaarde: Gezond zijn kersen ook! Ze bevatten veel koolhydraten, calcium en vitamine C. En, u en uw kinderen eten net zo graag kersen als drop. Dan is de keuze niet moeilijk toch? Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 100 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Belangrijk: deze Dwergfruitbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Haagliguster (Ligustrum vulgare).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus avium ‘Cherry boop’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus avium Cherry boop?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, stronken, worteldoek, oude wortels enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Dwergkers?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Prunus avium Cherry boop Dwergkers bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Dwergkers gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen en aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Prunus avium Cherry boop aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomexpert. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plek waar je het laat planten moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, worteldoek, puin en grind, straatwerk, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie