Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

frambozenstruik-bestellen-bezorgen

Frambozenstruik online bestellen

De Frambozenstruik gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker vind je veel nuttige info over deze Frambozenstruik. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Roze. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 250 cm. Dit type Frambozenstruik kan jij online kopen vanaf €7,95.

Naam boomFrambozenstruik
Latijnse naamRubus idaeus
Verkoopprijs v.a.€7,95
KleurenGroen, Rood, Roze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Frambozenstruik (Rubus idaeus) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Rubus idaeus zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Frambozenstruik een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Frambozenstruik Rubus idaeus kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Els.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus idaeus (Frambozenstruik) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Frambozenstruik kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, tegelwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Frambozenstruik Rubus idaeus is aan te planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de boom voldoende water geven. Dit is met name cruciaal in de groeimaanden (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Frambozenstruik goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten Rubus idaeusBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Rubus idaeus Frambozenstruik in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan deze Frambozenstruik lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals binddraad of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Rubus idaeus aanbieding bezorgd en geplant door een professionele tuinman. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van oude wortels, straatwerk, stronken, bekabeling, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie