Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gele-framboos-rubus-idaeus-solu-yellow-bestellen-bezorgen

Gele framboos (Rubus idaeus ‘Solu Yellow’) online bestellen

De Gele framboos (Rubus idaeus ‘Solu Yellow’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit platform lees je uitgebreide info over deze Frambozenstruik. Of bestel direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei, juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Deze Gele framboos is al te koop voor €8,25.

Naam boomGele framboos (Rubus idaeus ‘Solu Yellow’)
Latijnse naamRubus idaeus Solu Yellow
CategorieFrambozenstruik
Vanafprijs€8,25
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, juni

Gele framboos (Rubus idaeus Solu Yellow) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Rubus idaeus ‘Solu Yellow’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Frambozenstruik zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Gele framboos Rubus idaeus Solu Yellow kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Dakbeuk (Carpinus betulus dakboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus idaeus Solu Yellow (Gele framboos) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Gele framboos voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, schaduw, snoeiwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Gele framboos Rubus idaeus Solu Yellow kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Mei, juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Gele framboos goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Rubus idaeus ‘Solu Yellow’

De Rubus idaeus ‘Solu Yellow’ is een lekkere zoete geeloranje herfstframboos. Bestuiving: zelfbestuivend. Zeer goede opbrengst. Snoeien: wilt u tweemaal per jaar kunnen oogsten, dan knipt u iedere leeg geplukte stengel weg en laat u alle nieuwe zitten. Wilt u één grote oogst in de herfst, dan knipt u eind oktober nadat de plant vruchten heeft gegeven alle takken 10 cm boven de grond weg. Bemsting: frambozen houden van humusrijke, licht zure grond en vragen dan ook een organische meststof. Niet gevoelig voor ziekten. Bij aanplanten Aanplantgrond gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 250 cm. De groeiwijze is Klimmend, Opgaand, Struikvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. Deze boom bloeit met name in Mei, juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Frambozenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Dakbeuk (Carpinus betulus dakboom).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Rubus idaeus ‘Solu Yellow’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Rubus idaeus Solu Yellow?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. Hij komt tot bloei in Mei, juni. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats dient vrij te zijn van puin, grind, oude wortels, stronken enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Gele framboos?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let op schuttingen & overkappingen: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Rubus idaeus Solu Yellow Gele framboos thuis laten leveren?

Jij kan zo’n Gele framboos gemakkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boompalenset en bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Rubus idaeus Solu Yellow aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren boomverzorger. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, bekabeling, puin en grind, straatwerk, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie