Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dakbeuk-carpinus-betulus-dakboom-bestellen-bezorgen

Dakbeuk (Carpinus betulus dakboom) online bestellen

De Dakbeuk (Carpinus betulus dakboom) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform vind je handige info over deze Dakboom. Of bestel direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 400 cm. Deze Dakbeuk kan je al laten bezorgen vanaf €237,50.

Naam boomDakbeuk (Carpinus betulus dakboom)
Latijnse naamCarpinus betulus dakboom
CategorieDakboom
Vanafprijs€237,50
KleurenGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Dakbeuk (Carpinus betulus dakboom) bezorgen aan huis (april 2024)

De Carpinus betulus dakboom zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, zorgen voor zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Dakboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Dakbeuk Carpinus betulus dakboom online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Bolacacia (Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Carpinus betulus dakboom (Dakbeuk) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Dakbeuk kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, wortels, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Dakbeuk Carpinus betulus dakboom plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Vooral in het bloeiseizoen (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Bij een droge periode is het noodzakelijk om de grond regelmatig te bevochtigen.

Dakbeuk goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Carpinus betulus dakboom

De dakbeuk Carpinus betulus is een bekende dakboom. De dakbeuk Carpinus betulus kan met zijn groene fijngezaagd blad op bijna alle gronden geplaatst worden. Fors terug snoeien is geen probleem en is eenvoudig. De dakbeuk kan eventueel in de lichte schaduw geplaatst worden. belangrijk is om de speciale beukengrond toe te voegen. De schimmel die hierin te vinden is zorgt ervoor dat de dakboom het voedsel beter op kan nemen uit de bodem. Zet er een boompaal bij. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 400 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Dakvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Dakboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Bolacacia (Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormDakvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Carpinus betulus dakboom april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Carpinus betulus dakboom?

De bladkleur is Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats dient vrij te zijn van worteldoek, puin, straatwerk, bekabeling enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Dakbeuk?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Carpinus betulus dakboom Dakbeuk thuis laten leveren?

Jij kan een Dakbeuk eenvoudig aan huis laten bezorgen. Online vind je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals een boomband of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Carpinus betulus dakboom aanbieding afgeleverd en aangeplant door een betrouwbare boomspecialist. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen oude wortels, stronken, bekabeling, worteldoek, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie