Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gewone-esdoorn-acer-pseudoplatanus-negenia-bestellen-bezorgen

Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Negenia’) online bestellen

De Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Negenia’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel nuttige informatie over deze Gewone esdoorn. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de toonaangevende tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Gewone esdoorn is al te bestellen vanaf €51,25.

Naam boomGewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Negenia’)
Latijnse naamAcer pseudoplatanus Negenia
CategorieGewone esdoorn
Verkoopprijs v.a.€51,25
KleurGroen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenMei

Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus Negenia) bezorgen aan huis (april 2024)

De Acer pseudoplatanus ‘Negenia’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Gewone esdoorn iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus Negenia online kunt bestellen. Of vind informatie en tips voor de Appelboom (Malus domestica ‘Idared’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus Negenia (Gewone esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Gewone esdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als bewatering, snoeiwerk, wortels, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  De Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus Negenia is aan te planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Gewone esdoorn goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Acer pseudoplatanus ‘Negenia’

Deze gewone esdoorn (Pseudoplatanus ‘Negenia’) heeft eengezonde en krachtige groeiwijze. Deze gewone esdoorn (Acer platanoides ‘Farlake’s Green’) groeid uit tot een mooie boom van ongeveer 25 meter. De bladeren van deze gewone esdoorn zijn groot en donkergroen en hebben een rode bladsteel. De bloemen verschijnen tijdens de bladontwikkeling in april. Daarna volgen de gevleugelde nootvruchten. Plaats bij deze esdoorn een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kroonvorm. De kleur van het blad is Groen. De groeiperiode is Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Gewone esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Idared’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer pseudoplatanus ‘Negenia’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Acer pseudoplatanus Negenia?

De kleur van het blad is Groen. De groeiperiode is Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, stronken, puin enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Gewone esdoorn?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met schaduw en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Acer pseudoplatanus Negenia Gewone esdoorn aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Gewone esdoorn lekker makkelijk tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals boom palenboor of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Acer pseudoplatanus Negenia aanbieding bezorgd en geplant door een erkende bomenspecialist. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, worteldoek, bekabeling, stronken, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie