Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gewone esdoorn-bestellen-bezorgen

Gewone esdoorn online bestellen

De Gewone esdoorn voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl bieden wij uitgebreide informatie over deze Gewone esdoorn. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Paars. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Dit type Gewone esdoorn kan je al laten bezorgen vanaf €1,35.

Naam boomGewone esdoorn
Latijnse naamAcer pseudoplatanus
Vanafprijs€1,35
KleurenGroen, Paars
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Acer pseudoplatanus geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ecologisch evenwicht en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Gewone esdoorn een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Frambozenstruik.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus (Gewone esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Gewone esdoorn gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan bewatering, wortels, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus kan je volgens de kweker planten in Humus, Natte grond, Voedzaam. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeimaanden (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden raden we aan regelmatig extra water toe te dienen.

Gewone esdoorn goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Acer pseudoplatanusBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Acer pseudoplatanus Gewone esdoorn thuis laten leveren?

Je kunt de Gewone esdoorn snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals binddraad en grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Acer pseudoplatanus aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige boomspecialist. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, puin en grind, straatwerk, worteldoek, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie