Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bonte-glansmispel-photinia-x-fraseri-louise-bestellen-bezorgen

Bonte glansmispel (Photinia x fraseri ‘Louise’) online bestellen

De Bonte glansmispel (Photinia x fraseri ‘Louise’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform tonen wij uitgebreide info over deze Glansmispel. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Bontbladig, Rood, Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 250 cm. Deze Bonte glansmispel is te koop voor prijzen v.a. €20,95.

Naam boomBonte glansmispel (Photinia x fraseri ‘Louise’)
Latijnse naamPhotinia x fraseri Louise
CategorieGlansmispel
Verkoopprijs v.a.€20,95
KleurenBontbladig, Rood, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Bonte glansmispel (Photinia x fraseri Louise) thuis bezorgen (april 2024)

De Photinia x fraseri ‘Louise’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Glansmispel iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Bonte glansmispel Photinia x fraseri Louise kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Blauwe druif (Vitis vinifera ‘Muscat Blue’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia x fraseri Louise (Bonte glansmispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Bonte glansmispel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, groeiwijze, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  Deze Bonte glansmispel Photinia x fraseri Louise plant je het beste in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de kluit nat te houden. Vooral in de groeiperiode (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte raden we aan wat aanvullend water bij te geven.

Bonte glansmispel goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Photinia x fraseri ‘Louise’

Photinia x fraseri Louise is een glansmispel met bonte rood, roomwitte en roze bladeren die wanneer het blad eenmaal langer aan de struik zit langzaam naar donkergroen verkleuren. Deze variëteit is een compacte struik met kleine witte bloemen in het vroege voorjaar, die ook nog eens heerlijk ruiken. Zon of halfschaduw is geschikt voor deze prachtige wintergroene struik. Kan een hoogte bereiken van 2,5 meter, maar groeit wat langzamer als zijn soortgenoten, dus zal na 5 jaar ongeveer 65 cm hoog zijn. Aanplanten met Tuinplantengrond. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 250 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Bontbladig, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Blauwe druif (Vitis vinifera ‘Muscat Blue’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Photinia x fraseri ‘Louise’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Photinia x fraseri Louise?

De kleur van het blad is Bontbladig, Rood, Roze, Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van stronken, straatwerk, oude wortels, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Bonte glansmispel?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat of droog zijn. Houd ook rekening met de buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Photinia x fraseri Louise Bonte glansmispel thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Bonte glansmispel lekker makkelijk thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals binddraad en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Photinia x fraseri Louise aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame boomspecialist. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, worteldoek, stronken, puin en grind, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie