Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

algerijnse-klimop-hedera-algeriensis-gloire-de-marengo-bestellen-bezorgen

Algerijnse klimop (Hedera algeriensis ‘Gloire de Marengo’) online bestellen

De Algerijnse klimop (Hedera algeriensis ‘Gloire de Marengo’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina bieden wij veel info en tips voor deze Hedera. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bont, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is September, Oktober. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 300 cm. Deze Algerijnse klimop kan jij online kopen vanaf €8,50.

Naam boomAlgerijnse klimop (Hedera algeriensis ‘Gloire de Marengo’)
Latijnse naamHedera algeriensis Gloire de Marengo
CategorieHedera
Vanafprijs€8,50
KleurBont, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdSeptember, Oktober

Algerijnse klimop (Hedera algeriensis Gloire de Marengo) bezorgen aan huis (april 2024)

De Hedera algeriensis ‘Gloire de Marengo’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Hedera een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Algerijnse klimop Hedera algeriensis Gloire de Marengo online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Buxusvervanger kegel (Ilex crenata kegel).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera algeriensis Gloire de Marengo (Algerijnse klimop) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Algerijnse klimop kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, bewatering, schaduw, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Algerijnse klimop Hedera algeriensis Gloire de Marengo is aan te planten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (September, Oktober). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In droge, warme zomers adviseert de kweker om wekelijks te sproeien.

Algerijnse klimop goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Hedera algeriensis ‘Gloire de Marengo’

De Hedera algeriensis ‘Gloire de Marengo’ is een snel groeiende klimplant. De ‘Gloire de Marengo’ kan tot 400cm hoog worden. Het grote brede, gelobde blad is donkergroen van kleur met een roomwitte rand. In de herfst bloeit de plant met onopvallende geelgroene bloemen, gevolgd door zwarte besjes in de winter. Deze Algerijnse klimop is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Gloire de Marengo’ komt het beste tot zijn recht als bodembedekker of klimplant. Deze klimop gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke grond op beschutte plaatsen in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze is Bodembedekkend, Kruipend, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Bont, Wit. De groeiperiode is September, Oktober. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Belangrijk detail: deze Hedera is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Buxusvervanger kegel (Ilex crenata kegel).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBodembedekkend, Kruipend, Opgaand
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Hedera algeriensis ‘Gloire de Marengo’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Hedera algeriensis Gloire de Marengo?

De bladkleur is Bont, Wit. De bladeren komen tot bloei in September, Oktober. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, stronken, oude beplanting, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Algerijnse klimop?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat en niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als schaduwvorming en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Hedera algeriensis Gloire de Marengo Algerijnse klimop aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Algerijnse klimop moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken en aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Hedera algeriensis Gloire de Marengo aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde boomexpert. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, bekabeling, oude wortels, puin en grind, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie