Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

klein-bladige-klimop-hedera-helix-goldchild-bestellen-bezorgen

Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldchild’) online bestellen

De Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldchild’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform tref je uitgebreide info over deze Hedera. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Bont, Geel. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeiperiode is Januari. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Deze Klein bladige klimop is te koop voor prijzen v.a. €8,50.

Naam boomKlein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldchild’)
Latijnse naamHedera helix Goldchild
CategorieHedera
Prijsindicatie€8,50
KleurBont, Geel
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenJanuari

Klein bladige klimop (Hedera helix Goldchild) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Hedera helix ‘Goldchild’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Hedera een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Klein bladige klimop Hedera helix Goldchild online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Buxushaag (Buxus sempervirens).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera helix Goldchild (Klein bladige klimop) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Klein bladige klimop kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als wortels, tegelwerk, schaduw, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Klein bladige klimop Hedera helix Goldchild kunt u aanplanten in Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Met name in de groeimaanden (Januari). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In droge, warme zomers is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Klein bladige klimop goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Extra informatie over de Hedera helix ‘Goldchild’

De Hedera Helix ‘Goldchild’ is een bonte, klein bladige klimop en een zeer snel groeiende klimplant. De Hedera Helix ‘Goldchild’ kan tot 200cm hoog worden. Het kleine, gelobde blad is lichtgroen tot donkergroen en heeft een lichtgele rand. Deze Klein bladige klimop is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. Deze Hedera soort komt het beste tot zijn recht als bodembedekker of klimplant in een haag. De Hedera Helix ‘Goldchild’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bodembedekkend. De (blad)kleur van deze boom is: Bont, Geel. Deze boom bloeit met name in Januari. De ideale standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Normale grond. Niet vergeten: deze Hedera is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Buxushaag (Buxus sempervirens).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBodembedekkend
Geschikte grondNormale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Hedera helix ‘Goldchild’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Hedera helix Goldchild?

De belangrijkste kleuren zijn Bont, Geel. Het blad bloeit op in Januari. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van stronken, worteldoek, bekabeling, oude beplanting enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Klein bladige klimop?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Hedera helix Goldchild Klein bladige klimop thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Klein bladige klimop eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boomband of potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Hedera helix Goldchild aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele hovenier. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, puin en grind, straatwerk, oude wortels, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie