Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergsierkers-op-stam-prunus-incisa-kojou-no-mai-bestellen-bezorgen

Dwergsierkers op stam (Prunus incisa ‘Kojou no mai’) online bestellen

De Dwergsierkers op stam (Prunus incisa ‘Kojou no mai’) voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl lees je veel info en tips voor deze Japanse sierkers. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Roze, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Deze Dwergsierkers op stam is al te bestellen vanaf €59,95.

Naam boomDwergsierkers op stam (Prunus incisa ‘Kojou no mai’)
Latijnse naamPrunus incisa Kojou no mai
CategorieJapanse sierkers
Prijsindicatie€59,95
KleurenGroen, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Dwergsierkers op stam (Prunus incisa Kojou no mai) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Prunus incisa ‘Kojou no mai’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Japanse sierkers een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergsierkers op stam Prunus incisa Kojou no mai online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Libanonceder (Cedrus libani ‘Glauca’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus incisa Kojou no mai (Dwergsierkers op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Dwergsierkers op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, groeiwijze, schaduw, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Dwergsierkers op stam Prunus incisa Kojou no mai kan je volgens de kweker planten in Kalkrijk, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om genoeg water te geven. Vooral in de bloeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte is het verstandig om de boom wat extra water te geven.

Dwergsierkers op stam goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Prunus incisa ‘Kojou no mai’

De dwergsierkers op stam (Prunus incisa ‘Kojou no mai’) is vooral geliefd om de prachtige witroze bloesem die in de maanden maart, april en mei verschijnt. Bovendien verkleurt het donkergroene blad van de dwergsierkers (Prunus incisa ‘Kojou no mai’) in het najaar met schitterende oranje tot rode tinten voordat het afvalt. De dwergsierkers op stam is goed winterhard. Voor een gezonde groei en bloei is het verstandig om de dwergsierkers op stam ieder voorjaar na de bloei te snoeien. De dwergsierkers (Prunus incisa ‘Kojou no mai’) gedijt het beste op zonnige standplaats in voedzame aarde. Plaats een boompaal bij de dwergsierkers op stam en gebruik tuinplantengrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 400 cm. De groeiwijze is Bolvormig. Samenvatting van de kleur: Groen, Roze, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Kalkrijk, Normale grond. Belangrijk: deze Japanse sierkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Libanonceder (Cedrus libani ‘Glauca’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondKalkrijk, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus incisa ‘Kojou no mai’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Prunus incisa Kojou no mai?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Roze, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van puin, stronken, oude wortels, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Kalkrijk, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Dwergsierkers op stam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Prunus incisa Kojou no mai Dwergsierkers op stam thuis laten leveren?

Jij kan een Dwergsierkers op stam makkelijk en snel laten leveren aan huis. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en extra’s zoals boom palenboor en aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Prunus incisa Kojou no mai aanbieding afgeleverd en aangeplant door een betrouwbare boomexpert. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet schoon zijn, dus geen oude wortels, stronken, bekabeling, worteldoek, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie