Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-treurboom-sierkers-prunus-subhirtella-autumnalis-rosea-bestellen-bezorgen

Japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’) online bestellen

De Japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform tref je veel informatie en verzorgingstips voor deze Japanse sierkers. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Groen, Katjes, Roze. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Januari, Februari, Maart, November. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 700 cm. Deze Japanse treurboom sierkers kan je al laten bezorgen vanaf €70,95.

Naam boomJapanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’)
Latijnse naamPrunus subhirtella Autumnalis Rosea
CategorieJapanse sierkers
Verkoopprijs v.a.€70,95
KleurenGroen, Katjes, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJanuari, Februari, Maart, November

Japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis Rosea) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen schaduw, ecologisch evenwicht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Japanse sierkers een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse treurboom sierkers Prunus subhirtella Autumnalis Rosea online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Bonte bolesdoorn op stam (Acer pseudoplatanus ‘Brilliantissimum’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus subhirtella Autumnalis Rosea (Japanse treurboom sierkers) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Japanse treurboom sierkers plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan bewatering, wortels, groeiwijze, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Japanse treurboom sierkers Prunus subhirtella Autumnalis Rosea is aan te planten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in voor aanvullende ondersteuning.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (Januari, Februari, Maart, November). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om de kluit extra nat te houden.

Japanse treurboom sierkers goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’

Deze japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis Rosea) is een bladverliezende, mooi uitgroeiende boom. In deze japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis Rosea) komen tijdens de zachte winters halfdubbele, volle roze bloemen. Deze japanse treurboom sierkers loopt in het voorjaar uit met ovale, in smalle punt groeiende, donkergroene bladeren. Na de bloei komen er in de loop van de zomer kleine, ronde, roodachtige bruine vruchten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 700 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Katjes, Roze. De bloeiperiode is Januari, Februari, Maart, November. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Let op: deze Japanse sierkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Bonte bolesdoorn op stam (Acer pseudoplatanus ‘Brilliantissimum’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Prunus subhirtella Autumnalis Rosea?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Katjes, Roze. Het blad bloeit op in Januari, Februari, Maart, November. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van puin, straatwerk, worteldoek, grind enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Japanse treurboom sierkers?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Prunus subhirtella Autumnalis Rosea Japanse treurboom sierkers aan huis laten leveren?

Je kunt een Japanse treurboom sierkers gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen en bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus subhirtella Autumnalis Rosea aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige tuinman. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, puin en grind, stronken, oude wortels, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie