Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bonte-bolesdoorn-op-stam-acer-pseudoplatanus-brilliantissimum-bestellen-bezorgen

Bonte bolesdoorn op stam (Acer pseudoplatanus ‘Brilliantissimum’) online bestellen

De Bonte bolesdoorn op stam (Acer pseudoplatanus ‘Brilliantissimum’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Bolbomen. Of laat direct deze boom bezorgen door een van onze partners. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Bontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Oranje, Roze, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 450 cm. Dit type Bonte bolesdoorn op stam is al te bestellen vanaf €58,50.

Naam boomBonte bolesdoorn op stam (Acer pseudoplatanus ‘Brilliantissimum’)
Latijnse naamAcer pseudoplatanus Brilliantissimum
CategorieBolbomen
Prijsindicatie€58,50
KleurenBontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Oranje, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Bonte bolesdoorn op stam (Acer pseudoplatanus Brilliantissimum) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Acer pseudoplatanus ‘Brilliantissimum’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Bolbomen een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Bonte bolesdoorn op stam Acer pseudoplatanus Brilliantissimum online bestellen kan. Of bekijk meer over de Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Atlas’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus Brilliantissimum (Bonte bolesdoorn op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Bonte bolesdoorn op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, schaduw, bewatering, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  De Bonte bolesdoorn op stam Acer pseudoplatanus Brilliantissimum kan men aanplanten in Alle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Vooral in het bloeiseizoen (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Bonte bolesdoorn op stam goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Acer pseudoplatanus ‘Brilliantissimum’

Deze schitterende bolesdoorn op stam draagt de Latijnse naam Acer ps. ‘Brilliantissimum’. Deze Acer ps. ‘Brilliantissimum’ heeft bijzonder mooi bont blad. Het jonge blad van deze Bonte bolesdoorn op stam loopt in het voorjaar roze uit en verkleurd richting de zomer naar licht geelgroen met groene nerven. Omdat de Acer ps. ‘Brilliantissimum’ een langzame groei heeft is snoeien nagenoeg niet nodig. Wordt deze Bonte bolesdoorn toch te groot dan kunt u de boom terug knotten. Doe dit echter niet tussen december en mei. Voor een goede start aanplanten met aanplantgrond en boompalen. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 450 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bolvormig, Compact, Kroonvorm. De kleur van het blad is Bontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Oranje, Roze, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Bolbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Atlas’).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormBolvormig, Compact, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer pseudoplatanus ‘Brilliantissimum’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Acer pseudoplatanus Brilliantissimum?

De bladkleur is Bontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Oranje, Roze, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder grind, worteldoek, oude beplanting, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Bonte bolesdoorn op stam?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar overhangende takken en doorschietende wortels.

Kan ik de Acer pseudoplatanus Brilliantissimum Bonte bolesdoorn op stam thuis laten leveren?

Jij kan de Bonte bolesdoorn op stam lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boom palenboor en bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Hoe werkt de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Acer pseudoplatanus Brilliantissimum aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende tuinman. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, worteldoek, straatwerk, puin en grind, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie