Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-treurboom-sierkers-prunus-subhirtella-autumnalis-bestellen-bezorgen

Japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis) online bestellen

De Japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis) online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina tonen wij uitgebreide informatie over deze Japanse sierkers. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Groen, Rood, Roze, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Januari, Februari, Maart, November. De uiteindelijke hoogte is 700 cm. Dit type Japanse treurboom sierkers kan jij online kopen vanaf €70,95.

Naam boomJapanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis)
Latijnse naamPrunus subhirtella Autumnalis
CategorieJapanse sierkers
Prijsindicatie€70,95
KleurenBruin, Groen, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJanuari, Februari, Maart, November

Japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis) thuis bezorgen (april 2024)

De Prunus subhirtella Autumnalis zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Japanse sierkers iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse treurboom sierkers Prunus subhirtella Autumnalis online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Globosum’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus subhirtella Autumnalis (Japanse treurboom sierkers) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Japanse treurboom sierkers kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, wortels, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Japanse treurboom sierkers Prunus subhirtella Autumnalis kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Januari, Februari, Maart, November). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Japanse treurboom sierkers goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Prunus subhirtella Autumnalis

Deze japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis) is een bladverliezende, breed uitgroeiende boom. Deze japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis) krijgt tijdens de zachte winters halfdubbele, witte bloemen die roze in de knop zijn. In het voorjaar loopt deze japanse treurboom sierkers uit met ovale in smalle punt groeiende donkergroene bladeren. In de zomer komen er kleine, ronde, roodachtige bruine vruchten in de boom. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 700 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Groen, Rood, Roze, Wit. De bloeitijd is Januari, Februari, Maart, November. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Japanse sierkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Globosum’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus subhirtella Autumnalis april 2024
Wat zijn de kleuren van de Prunus subhirtella Autumnalis?

De kleur van het blad is Bruin, Groen, Rood, Roze, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Januari, Februari, Maart, November. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, worteldoek, oude beplanting, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Japanse treurboom sierkers?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat en niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en doorschietende wortels.

Kan ik de Prunus subhirtella Autumnalis Japanse treurboom sierkers bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Japanse treurboom sierkers zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals set met boompalen of aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Prunus subhirtella Autumnalis aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele boomexpert. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, stronken, oude wortels, worteldoek, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie