Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bolesdoorn-op-stam-acer-platanoides-globosum-bestellen-bezorgen

Bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Globosum’) online bestellen

De Bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Globosum’) online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op Bomenbezorgen.nl lees je handige informatie over deze Bolbomen. Of laat direct deze boom bezorgen door een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Bolesdoorn op stam kan jij online kopen vanaf €38,25.

Naam boomBolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Globosum’)
Latijnse naamAcer platanoides Globosum
CategorieBolbomen
Prijsindicatie€38,25
KleurGeel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Bolesdoorn op stam (Acer platanoides Globosum) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Acer platanoides ‘Globosum’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Bolbomen een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Bolesdoorn op stam Acer platanoides Globosum kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Zwarte Moerbei (Morus Nigra).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Globosum (Bolesdoorn op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Bolesdoorn op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan bewatering, groeiwijze, snoeiwerk, schaduw.

 4. De aanplanting

  Deze Bolesdoorn op stam Acer platanoides Globosum plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt het aanbevolen om de kluit extra nat te houden.

Bolesdoorn op stam goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Acer platanoides ‘Globosum’

De bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Globosum’) is een bolvormige en compacte bol esdoorn. De bolesdoorn (Acer platanoides ‘Globosum’) bloeit met schitterende gele trosjes en in de herfst kleurt het blad mooi geeloranje. Snoeien moet regelmatig gebeuren afhankelijk van gewenste grote, eenmaal te groot kan de bolesdoorn (Acer platanoides ‘Globosum’) geknot worden. De bolesdoorn (Acer platanoides ‘Globosum’) mag niet gesnoeid worden in de maanden december tot mei. Plaats een boompaal bij de bolesdoorn en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bolvormig, Compact. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. De ideale standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Bolbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Zwarte Moerbei (Morus Nigra).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBolvormig, Compact
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Globosum’ juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Acer platanoides Globosum?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei, Juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, puin, stronken, grind enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Bolesdoorn op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De aarde mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Acer platanoides Globosum Bolesdoorn op stam aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Bolesdoorn op stam zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je verschillende formaten en andere essentials zoals tuinpalen en grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Acer platanoides Globosum aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige tuinman. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, straatwerk, puin en grind, bekabeling, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie