Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierkers-boomvorm-prunus-cerasifera-nigra-bestellen-bezorgen

Sierkers Boomvorm (Prunus cerasifera ‘Nigra’) online bestellen

De Sierkers Boomvorm (Prunus cerasifera ‘Nigra’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze website lees je handige info over deze Japanse sierkers. Of bestel direct bij een van onze partners. Met de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Bruin, Rood, Roze. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Sierkers Boomvorm is te koop voor prijzen v.a. €44,50.

Naam boomSierkers Boomvorm (Prunus cerasifera ‘Nigra’)
Latijnse naamPrunus cerasifera Nigra
CategorieJapanse sierkers
Prijsindicatie€44,50
KleurenBruin, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Sierkers Boomvorm (Prunus cerasifera Nigra) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Prunus cerasifera ‘Nigra’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden verkoeling, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Japanse sierkers een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Sierkers Boomvorm Prunus cerasifera Nigra online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Moerbei boom (Morus alba ‘Macrophylla’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus cerasifera Nigra (Sierkers Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Sierkers Boomvorm voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk ook goed aan groeiwijze, tegelwerk, bewatering, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Sierkers Boomvorm Prunus cerasifera Nigra kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Vooral in de groeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In droge, warme zomers is het een goed idee om de boom wat extra water te geven.

Sierkers Boomvorm goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Prunus cerasifera ‘Nigra’

De sierkers (Prunus cerasifera ‘Nigra’) is een bladverliezende boom met een mooie ronde kroon. In het voorjaar bloeid de sierkers (Prunus cerasifera ‘Nigra’) met veel roze bloemen. Na de bloei loopt de sierkers uit met rode bladeren die later verkleuren naar donker paarse/groen. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid, Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Rood, Roze. Deze boom bloeit met name in April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Japanse sierkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Moerbei boom (Morus alba ‘Macrophylla’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus cerasifera ‘Nigra’ april 2024
Wat is de kleur van de Prunus cerasifera Nigra?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Rood, Roze. De groeiperiode is April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen grind, stronken, puin, oude wortels enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Sierkers Boomvorm?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als schaduwvorming en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Prunus cerasifera Nigra Sierkers Boomvorm thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Sierkers Boomvorm eenvoudig thuis laten afleveren. Via internet bestel je diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals boom palenboor of grond voeding. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus cerasifera Nigra aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomverzorger. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen oude wortels, worteldoek, straatwerk, puin en grind, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie