Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

amerikaanse-judasboom-cercis-canadensis-forest-pansy-bestellen-bezorgen

Amerikaanse Judasboom (Cercis canadensis ‘Forest Pansy’) online bestellen

De Amerikaanse Judasboom (Cercis canadensis ‘Forest Pansy’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal tonen wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Judasboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 700 cm. Deze Amerikaanse Judasboom kan jij online kopen vanaf €187,95.

Naam boomAmerikaanse Judasboom (Cercis canadensis ‘Forest Pansy’)
Latijnse naamCercis canadensis Forest Pansy
CategorieJudasboom
Verkoopprijs v.a.€187,95
KleurBruin, Groen, Paars, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Amerikaanse Judasboom (Cercis canadensis Forest Pansy) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Cercis canadensis ‘Forest Pansy’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Judasboom een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Amerikaanse Judasboom Cercis canadensis Forest Pansy online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Etna’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cercis canadensis Forest Pansy (Amerikaanse Judasboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Amerikaanse Judasboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan schaduw, snoeiwerk, bewatering, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Amerikaanse Judasboom Cercis canadensis Forest Pansy kan aangeplant worden in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het slim om extra water te geven.

Amerikaanse Judasboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Cercis canadensis ‘Forest Pansy’

Deze prachtige judasboom (Cercis canadensis ‘Forest Pansy’) groeit het best op beschutte, zonnige en voedselrijke plaats en is goed winterhard. Deze judasboom (Cercis canadensis ‘Forest Pansy’) heeft donker purperrood blad. De judasboom is geschikt voor in de kleinere tuin en kan ongeveer 8 meter hoog worden. De judasboom staat graag op een niet al te natte grond. De bloemen van de judasboom zijn eetbaar. Na de bloei ontstaan er peulvormige vruchten die er de hele winter in blijven hangen. Plaats bij de boom een boompaal engebruik aanplantgrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 700 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Judasboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Etna’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cercis canadensis ‘Forest Pansy’ juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Cercis canadensis Forest Pansy?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, oude wortels, puin, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Amerikaanse Judasboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als schaduw en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Cercis canadensis Forest Pansy Amerikaanse Judasboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Amerikaanse Judasboom gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en extra’s zoals set met boompalen en grond voeding. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Cercis canadensis Forest Pansy aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren tuinman. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, puin en grind, straatwerk, stronken, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie