Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

judasboom-bestellen-bezorgen

Judasboom online bestellen

De Judasboom direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal lees je veel praktische info over deze Judasboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 700 cm. Dit type Judasboom is al te koop voor €187,95.

Naam boomJudasboom
Latijnse naamCercis siliquastrum
Vanafprijs€187,95
KleurenBruin, Groen, Paars, Rood, Roze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Judasboom (Cercis siliquastrum) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Cercis siliquastrum zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor schaduw, ze beperken wateroverlast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Judasboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Judasboom Cercis siliquastrum online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Japanse sierkers.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cercis siliquastrum (Judasboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Judasboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, tegelwerk, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Judasboom Cercis siliquastrum is aan te planten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het essentieel om de grond vochtig te houden. Met name in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Judasboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Cercis siliquastrumBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Cercis siliquastrum Judasboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Judasboom snel en voordelig thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals boom palenboor en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Cercis siliquastrum aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomverzorger. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, bekabeling, stronken, oude wortels, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie