Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurierboom-op-stam-prunus-laurocerasus-etna-bestellen-bezorgen

Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Etna’) online bestellen

De Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Etna’) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite check je informatie en eigenschappen van deze Laurierboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Groen, Rood, Wit, Zwart. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 450 cm. Dit type Laurierboom op stam kan je al laten bezorgen vanaf €64,50.

Naam boomLaurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Etna’)
Latijnse naamPrunus laurocerasus Etna
CategorieLaurierboom
Vanafprijs€64,50
KleurenBruin, Groen, Rood, Wit, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus Etna) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Prunus laurocerasus ‘Etna’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduw, zorgen voor zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Laurierboom een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Laurierboom op stam Prunus laurocerasus Etna kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Victoria’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus Etna (Laurierboom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Laurierboom op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk ook goed aan schaduw, snoeiwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Laurierboom op stam Prunus laurocerasus Etna kunt u aanplanten in Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Vooral in het groeiseizoen (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode wordt het aanbevolen om de grond regelmatig te bevochtigen.

Laurierboom op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Prunus laurocerasus ‘Etna’

De Prunus Laurocerasus ‘Etna’ op stam heeft donkergroen, glanzend blad. De Prunus Laurocerasus ‘Etna’ is een wintergroene Laurier op stam welke in het voorjaar bloeit met witte, geurende bloemen. Na de bloei van deze Laurier op stam verschijnen er rode bessen welke uiteindelijk zwart verkleuren. Het jonge blad van de Prunus Laurocerasus ‘Etna’ heeft een brons-rode kleur. Deze Laurierboom op stam is in meerdere stamhoogtes te bestellen. Deze Laurier op stam staat het liefst op een plek in de zon of halfschaduw en heeft geen bodemeisen. U kunt deze Laurier op stam het beste na de bloei bijsnoeien om deze in vorm te houden. Snoeien kan niet in de volle zon i.v.m. het inbranden van de gesnoeide takken. De Prunus Laurocerasus ‘Etna’ kunt u het beste met een snoeischaar snoeien, doet u dit met een heggeschaar dan worden de bladeren doorgeknipt en krijgt u allemaal lelijke, ingedroogde randen te zien. Gebruik Tuinplantengrond bij het aanplanten voor de voeding. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 450 cm. De groeiwijze is Bolvormig, Compact. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Groen, Rood, Wit, Zwart. De bloeitijd is Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond. Opmerking: deze Laurierboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Victoria’).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormBolvormig, Compact
Geschikte grondAlle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus laurocerasus ‘Etna’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Prunus laurocerasus Etna?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Groen, Rood, Wit, Zwart. De bloeitijd is Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, puin, oude wortels, oude beplanting enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Laurierboom op stam?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Prunus laurocerasus Etna Laurierboom op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Laurierboom op stam eenvoudig tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus laurocerasus Etna aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren bomenspecialist. Door deze handige service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen bekabeling, straatwerk, puin en grind, oude wortels, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie