Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

amerikaanse-judasboom-cercis-canadensis-bestellen-bezorgen

Amerikaanse Judasboom (Cercis canadensis) online bestellen

De Amerikaanse Judasboom (Cercis canadensis) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Judasboom. Of bestel direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 700 cm. Deze Amerikaanse Judasboom kan je al laten bezorgen vanaf €178,25.

Naam boomAmerikaanse Judasboom (Cercis canadensis)
Latijnse naamCercis canadensis
CategorieJudasboom
Prijsindicatie€178,25
KleurBruin, Groen, Paars, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Amerikaanse Judasboom (Cercis canadensis) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Cercis canadensis is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Judasboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Amerikaanse Judasboom Cercis canadensis online bestellen kan. Of bekijk meer over de Lork op stam (Larix kaempferi ‘Stiff Weeper’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cercis canadensis (Amerikaanse Judasboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Amerikaanse Judasboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, groeiwijze, bewatering, wortels.

 4. De aanplanting

  Deze Amerikaanse Judasboom Cercis canadensis kunt u aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte is het noodzakelijk om de grond regelmatig te bevochtigen.

Amerikaanse Judasboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Cercis canadensis

De amerikanse judasboom (Cercis canadensis) bloeit in april/mei met lichtroze bloemen aan de kale takken voordat het blad uitloopt. Na de bloei vormt de Amerikaanse Judasboom (Cercis canadensis) zijn helder groene, hartvormige bladeren. De Peulvruchten komen na de bloei en blijven de gehele winter aan de boom hangen. De stam van de judasboom is grijs en ondiep gegroefd, op latere leeftijd kan de schors in kleine plaatjes loslaten. De judasboom groeit het best op een beschutte, zonnige en voedselrijke plaats en is goed winterhard. Plaats bij de judasboom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 700 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Afhangend, Kroonvorm, Opgaand. De kleur van het blad is Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Judasboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Lork op stam (Larix kaempferi ‘Stiff Weeper’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormAfhangend, Kroonvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cercis canadensis april 2024
Wat zijn de kleuren van de Cercis canadensis?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, puin, oude beplanting, grind enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Amerikaanse Judasboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Cercis canadensis Amerikaanse Judasboom thuis laten leveren?

Jij kan de Amerikaanse Judasboom eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals boompalen of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Cercis canadensis aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende tuinman. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, worteldoek, straatwerk, puin en grind, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie