Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

halfstam-dikke-kaki-boom-diospyros-kaki-bestellen-bezorgen

Halfstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki) online bestellen

De Halfstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina bieden wij informatie en eigenschappen van deze Kakiboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Geel. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 350 cm. Deze Halfstam dikke Kaki boom is al te bestellen vanaf €374,75.

Naam boomHalfstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki)
Latijnse naamDiospyros kaki
CategorieKakiboom
Vanafprijs€374,75
KleurenGeel
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Halfstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Diospyros kaki is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Kakiboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Halfstam dikke Kaki boom Diospyros kaki online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Fairview’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Diospyros kaki (Halfstam dikke Kaki boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Halfstam dikke Kaki boom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, bewatering, schaduw, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Halfstam dikke Kaki boom Diospyros kaki kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Halfstam dikke Kaki boom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Belangrijke informatie over de Diospyros kaki

De Diospyros Kaki, ook wel Kaki Boom, is een zelfbestuivende boom welke heerlijke exotische vruchten geeft welke zoet van smaak zijn. In het voorjaar bloeit de Kaki Boom met mooie gele bloesem. Na de bloei verschijnen de rood- oranje vruchten welke rijp zijn vanaf oktober en goed te gebruiken zijn als handfruit of te verwerken als bijvoorbeeld compote. De Diospyros Kaki is een blikvanger in uw tuin wanneer in de herfst de bladeren prachtig verkleuren naar mooi geel en rood. Deze Kaki Boom is ook in ons klimaat goed te kweken en is goed winterhard tot wel -15 graden. Het is een oudere fruitboom van minimaal 12 jaar oud. Direct goede vruchtopbrengst en sterk in de groei direct na het planten. Plant de Diospyros Kaki met Aanplantgrond en een boompaal. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 350 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bossig. De (blad)kleur van deze boom is: Geel. De bloeiperiode is April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Kakiboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Fairview’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormBossig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Diospyros kaki april 2024
Wat zijn de kleuren van de Diospyros kaki?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel. De bloeitijd is April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen bekabeling, puin, straatwerk, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Halfstam dikke Kaki boom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Diospyros kaki Halfstam dikke Kaki boom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan een Halfstam dikke Kaki boom makkelijk en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. tuinpalen of mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Diospyros kaki aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomspecialist. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, straatwerk, bekabeling, stronken, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie