Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

noorse-esdoorn-acer-platanoides-fairview-bestellen-bezorgen

Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Fairview’) online bestellen

De Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Fairview’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel nuttige info over deze Noorse esdoorn. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Geholpen door de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Geel, Groen, Rood. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Noorse esdoorn kan jij online kopen vanaf €49,50.

Naam boomNoorse esdoorn (Acer platanoides ‘Fairview’)
Latijnse naamAcer platanoides Fairview
CategorieNoorse esdoorn
Vanafprijs€49,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Noorse esdoorn (Acer platanoides Fairview) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Acer platanoides ‘Fairview’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Noorse esdoorn zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Noorse esdoorn Acer platanoides Fairview online kan kopen. Of bekijk meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Zoete Ermgaard’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Fairview (Noorse esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Noorse esdoorn gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, tegelwerk, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Noorse esdoorn Acer platanoides Fairview kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April, Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om wekelijks te sproeien.

Noorse esdoorn goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Acer platanoides ‘Fairview’

De Acer platanoides ‘Fairview’ heeft een ovale kroon maar blijft echter smaller en groeit meer opgaand. Deze Noorse esdoorn kan uiteindelijk een hoogte bereiken van ongeveer 15 meter. Het mooie blad loopt purperrood uit en verkleurt later in het seizoen van bronsgroen naar geeloranje in de herfst. Voor de bladontwikkeling in april bloeit de Acer platanoides ‘Fairview’ met geelgroene, geurende bloemetjes in tuilen. Later vormt de boom de specifieke gevleugelde nootvruchten welke vanzelf van de boom vallen. De Noorse esdoorn is een perfecte boom voor aan lanen, straten, pleinen en in boomsingels. Echter ook in een grote tuin mag deze prachtige boom zeker niet ontbreken. Plaats de Acer platanoides ‘Fairview’ gerust in klei en/ of leemgrond. Ook zandgrond wordt prima verdragen. Voor een goede start aanplanten met aanplantgrond en boompalen. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand, Smal. De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen, Rood. De bloeitijd is April, Mei, Juni. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Noorse esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Appelboom (Malus domestica ‘Zoete Ermgaard’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Smal
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Fairview’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Acer platanoides Fairview?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Geel, Groen, Rood. De bladeren komen tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van bekabeling, straatwerk, stronken, oude wortels enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Noorse esdoorn?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Acer platanoides Fairview Noorse esdoorn aan huis laten leveren?

Jij kan deze Noorse esdoorn makkelijk en snel laten leveren aan huis. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boompalenset en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Acer platanoides Fairview aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een betrouwbare boomverzorger. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, oude wortels, bekabeling, stronken, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie