Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kakiboom-bestellen-bezorgen

Kakiboom online bestellen

De Kakiboom voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze website tref je handige info over deze Kakiboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 350 cm. Dit type Kakiboom is al te koop voor €374,75.

Naam boomKakiboom
Latijnse naamDiospyros kaki
Prijsindicatie€374,75
KleurenGeel
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Kakiboom (Diospyros kaki) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Diospyros kaki is een echte eyecatcher. Bomen geven schaduw, ecologisch evenwicht en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Kakiboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je populaire online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kakiboom Diospyros kaki kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Judasboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Diospyros kaki (Kakiboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Kakiboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk ook goed aan bewatering, tegelwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Kakiboom Diospyros kaki kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen adviseren wij om extra water te geven.

Kakiboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten Diospyros kakiBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Diospyros kaki Kakiboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Kakiboom gemakkelijk tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals tuinpalen of potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Diospyros kaki aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige bomenspecialist. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van bekabeling, oude wortels, stronken, puin en grind, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie