Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kardinaalshoed-op-stam-euonymus-fortunei-emerald-gold-bestellen-bezorgen

Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Emerald Gold’) online bestellen

De Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Emerald Gold’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Kardinaalshoed. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Bont, Geel, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 250 cm. Dit type Kardinaalshoed op stam is al te koop voor €29,95.

Naam boomKardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Emerald Gold’)
Latijnse naamEuonymus fortunei Emerald Gold
CategorieKardinaalshoed
Vanafprijs€29,95
KleurBont, Geel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei Emerald Gold) bezorgen aan huis (november 2023)

De Euonymus fortunei ‘Emerald Gold’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, ze beperken wateroverlast en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Kardinaalshoed een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kardinaalshoed op stam Euonymus fortunei Emerald Gold online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Euonymus fortunei Emerald Gold (Kardinaalshoed op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Kardinaalshoed op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Kardinaalshoed op stam Euonymus fortunei Emerald Gold kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Kardinaalshoed op stam goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Euonymus fortunei ‘Emerald Gold’

Deze mooie, wintergroene Euonymus Fortunei ‘Emerald Gold’ op stam heeft geel-bont blad welke in het najaar verkleurd naar bronskleurig en in het voorjaar weer terug verkleurd naar geel-bont. Deze Kardinaalshoed op stam is in meerdere stamhoogtes te bestellen. De Euonymus Fortunei ‘Emerald Gold’ staat het liefst op een plekje in de zon of halfzon. De Euonymus Fortunei ‘Emerald Gold’ kunt u beter niet te vaak snoeien, maar eens in de 2 á 3 jaar kunt u verjongingssnoei toepassen wat betekend dat u een paar oude takken wegsnoeit om ruimte te creeren voor jongere takken. Inplanten met Potgrond en Tuinturf. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 250 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bolvormig, Compact. Qua kleuren zie je voornamelijk Bont, Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Let op: deze Kardinaalshoed is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormBolvormig, Compact
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Euonymus fortunei ‘Emerald Gold’ november 2023
Wat zijn de kleuren van de Euonymus fortunei Emerald Gold?

De boom heeft verschillende kleuren Bont, Geel, Groen, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van stronken, puin, worteldoek, bekabeling enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Kardinaalshoed op stam?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Euonymus fortunei Emerald Gold Kardinaalshoed op stam thuis laten leveren?

Je kunt de Kardinaalshoed op stam eenvoudig aan huis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. set met boompalen of potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Euonymus fortunei Emerald Gold aanbieding thuisbezorgd en geplant door een betrouwbare tuinman. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, stronken, bekabeling, worteldoek, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie