Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kweepeer-cydonia-oblonga-reas-mommoth-bestellen-bezorgen

Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’) online bestellen

De Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijker lees je informatie en eigenschappen van deze Perenboom. Of bestel direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Juni. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Deze Kweepeer kan jij online kopen vanaf €28,95.

Naam boomKweepeer (Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’)
Latijnse naamCydonia oblonga Reas Mommoth
CategoriePerenboom
Vanafprijs€28,95
KleurenGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni

Kweepeer (Cydonia oblonga Reas Mommoth) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren schaduw, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Perenboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Kweepeer Cydonia oblonga Reas Mommoth online kopen kan. Of bekijk alles over de Valse christendoorn (Gleditsia triacanthos ‘Skyline’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cydonia oblonga Reas Mommoth (Kweepeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Kweepeer voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, schaduw, tegelwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Zo’n Kweepeer Cydonia oblonga Reas Mommoth kan men aanplanten in Humus, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Vooral in de groeiperiode (Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Kweepeer goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’

De Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’ is een Kweepeer welke in het voorjaar bloeit met zelfbestuivende grote witte tot roze bloemen. Na de bestuiving ontwikkelen zich de grote, gele geurende vruchten welke een vorm hebben als een peer. De vruchten kunnen worden geplukt vanaf oktober en worden voornamelijk gebruikt voor jam, compote of sap. De Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’ houdt van een standplaats in de zon of halfschaduw en verdraagt een temperatuur tot wel -25 °C. Gebruik bij het planten Aanplantgrond en bij de half en hoogstam is het goed om een boompaal te plaatsen. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Humus, Voedzaam. Goed om te weten: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Valse christendoorn (Gleditsia triacanthos ‘Skyline’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondHumus, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cydonia oblonga ‘Rea’s Mommoth’ mei 2023
Wat is de kleur van de Cydonia oblonga Reas Mommoth?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, oude beplanting, oude wortels, grind enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Humus, Voedzaam.

Wat is de juiste standplaats voor de Kweepeer?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Cydonia oblonga Reas Mommoth Kweepeer thuis laten leveren?

Jij kan deze Kweepeer gemakkelijk tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en andere benodigdheden zoals een boompalenset en mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Cydonia oblonga Reas Mommoth aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomexpert. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, oude wortels, stronken, bekabeling, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie