Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kardinaalshoed-bestellen-bezorgen

Kardinaalshoed online bestellen

De Kardinaalshoed goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website lees je veel info en tips voor deze Kardinaalshoed. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Deze Kardinaalshoed kan jij online kopen vanaf €58,50.

Naam boomKardinaalshoed
Latijnse naamEuonymus alatus
Vanafprijs€58,50
KleurGeel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Kardinaalshoed (Euonymus alatus) thuis bezorgen (februari 2024)

De Euonymus alatus is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor diepte in je tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Kardinaalshoed een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Kardinaalshoed Euonymus alatus online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Kakiboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Euonymus alatus (Kardinaalshoed) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Kardinaalshoed kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, wortels, snoeiwerk, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Kardinaalshoed Euonymus alatus kan men aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Met name in het bloeiseizoen (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de zomerdagen is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Kardinaalshoed goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten Euonymus alatusBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Euonymus alatus Kardinaalshoed aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Kardinaalshoed probleemloos thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen en aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt plus minus een week.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Euonymus alatus aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare boomspecialist. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, worteldoek, stronken, straatwerk, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie