Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kiwibes-actinidia-arguta-kens-red-bestellen-bezorgen

Kiwibes (Actinidia arguta ‘Ken’s Red’) online bestellen

De Kiwibes (Actinidia arguta ‘Ken’s Red’) online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl lees je handige informatie over deze Kiwiplant. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Wit. De boom houdt van Zon. Hij begint te boeien in Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Kiwibes kan je al laten bezorgen vanaf €16,50.

Naam boomKiwibes (Actinidia arguta ‘Ken’s Red’)
Latijnse naamActinidia arguta Kens Red
CategorieKiwiplant
Prijsindicatie€16,50
KleurenWit
StandplaatsZon
BloeiperiodeMei

Kiwibes (Actinidia arguta Kens Red) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Actinidia arguta ‘Ken’s Red’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven schaduw, ecologisch evenwicht en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Kiwiplant een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Kiwibes Actinidia arguta Kens Red online kopen kan. Of bekijk alles over de Abrikozenboom (Prunus armeniaca ‘Hongaarse’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Actinidia arguta Kens Red (Kiwibes) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Kiwibes gedijt het beste op een plekje met Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, groeiwijze, snoeiwerk, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Kiwibes Actinidia arguta Kens Red kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt aangeraden om de grond regelmatig te bevochtigen.

Kiwibes goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Actinidia arguta ‘Ken’s Red’

De Actinidia arguta ‘Ken’s Red’ is een traag groeiende kiwibes en is daardoor zeer geschikt voor een kleinere tuin, een balkon of tegen een klimrek. In de periode Mei-Juni bloeit de kiwi met witte bloemen waarna in Oktober of November de rode vruchten rijp zijn. Aanbevolen wordt om in mei de twijgen terug te snoeien tot op 40 cm. Actinidia arguta ‘Ken’s Red’ is een Vrouwelijke rode Kiwibes en heeft een mannelijke Kiwibes nodig. Bladverliezend. Winterhard. Aanplanten in Tuinplantengrond. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. Het groeiseizoen is in Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Let op: deze Kiwiplant is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Abrikozenboom (Prunus armeniaca ‘Hongaarse’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
Vruchtgevendja
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Actinidia arguta ‘Ken’s Red’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Actinidia arguta Kens Red?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De groeiperiode is Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek dient vrij te zijn van oude beplanting, straatwerk, oude wortels, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Kiwibes?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Zon. De grond mag niet te nat of droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Actinidia arguta Kens Red Kiwibes bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Kiwibes moeiteloos en snel tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals boom palenboor en bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Actinidia arguta Kens Red aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame tuinman. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, stronken, straatwerk, worteldoek, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie