Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kiwiplant-actinidia-arguta-issai-bestellen-bezorgen

Kiwiplant (Actinidia arguta ‘Issai’) online bestellen

De Kiwiplant (Actinidia arguta ‘Issai’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina bekijk je handige info over deze Kiwiplant. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Wit. De boom houdt van Zon en de bloeiperiode is Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 300 cm. Deze Kiwiplant is al te koop voor €14,50.

Naam boomKiwiplant (Actinidia arguta ‘Issai’)
Latijnse naamActinidia arguta Issai
CategorieKiwiplant
Vanafprijs€14,50
KleurenWit
StandplaatsZon
BloeimaandenMei

Kiwiplant (Actinidia arguta Issai) bezorgen aan huis (april 2024)

De Actinidia arguta ‘Issai’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Kiwiplant iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kiwiplant Actinidia arguta Issai online kopen kan. Of bekijk meer over de Leipruimenboom (Pruimen leiboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Actinidia arguta Issai (Kiwiplant) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Kiwiplant plant u het beste op een plek met Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, wortels, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Kiwiplant Actinidia arguta Issai plant je het beste in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden raden we aan wekelijks te sproeien.

Kiwiplant goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Actinidia arguta ‘Issai’

De Actinidia arguta ‘Issai’ is een zelfbestuivende minikiwi. Bloeit van Mei tot Juni met kleine witte bloemen, vanaf Oktober kunnen de mini kiwi’s geplukt worden en met schil en al worden opgegeten. Deze kiwibes groeit niet snel en is daardoor zeer geschikt voor een kleine tuin, een balkon of tegen een klimrek. Deze kiwi heeft rood gekleurde stengels en prefereert een plek in de volle zon op een beschut plekje. Redelijk winterhard. Bladverliezend. Aanplanten in Tuinplantengrond. De maximale groeihoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze is Opgaand. De kleur van het blad is Wit. De groeiperiode is Mei. De boom houdt van Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Kiwiplant is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Leipruimenboom (Pruimen leiboom).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
Vruchtgevendja
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Actinidia arguta ‘Issai’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Actinidia arguta Issai?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. De bladeren komen tot bloei in Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, grind, oude beplanting, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Kiwiplant?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Actinidia arguta Issai Kiwiplant aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Kiwiplant eenvoudig aan huis laten bezorgen. Via internet bestel je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband en potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Actinidia arguta Issai aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame boomverzorger. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de aanplantplek dient vrij te zijn van bekabeling, straatwerk, worteldoek, puin en grind, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie