Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kiwiplant-actinidia-deliciosa-jenny-bestellen-bezorgen

Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Jenny’) online bestellen

De Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Jenny’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijker lees je veel nuttige informatie over deze Kiwiplant. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Creme, Geel, Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 200 cm. Dit type Kiwiplant is te koop voor prijzen v.a. €14,50.

Naam boomKiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Jenny’)
Latijnse naamActinidia deliciosa Jenny
CategorieKiwiplant
Vanafprijs€14,50
KleurCreme, Geel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Kiwiplant (Actinidia deliciosa Jenny) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Actinidia deliciosa ‘Jenny’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Kiwiplant zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Kiwiplant Actinidia deliciosa Jenny online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Reine Claude d’Althan’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Actinidia deliciosa Jenny (Kiwiplant) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Kiwiplant kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, groeiwijze, wortels, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Zo’n Kiwiplant Actinidia deliciosa Jenny kunt u aanplanten in Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Kiwiplant goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Actinidia deliciosa ‘Jenny’

De Actinidia deliciosa ‘Jenny’ is één van de oudste Kiwi-soorten. In tegenstelling tot sommige andere Kiwi-soorten is de Actinidia deliciosa zelfbestuivend: er is dus maar 1 plant nodig om voor vruchten te zorgen! Rond juni verschijnen er witte bloemen tussen de grote groene bladeren. Na de bloei beginnen de vruchten zich te vormen en rond oktober kan er geoogst worden. De Kiwi is een echte opgaande klimplant en kan tot 9 m hoog worden! Uiteraard mag er ook gesnoeid worden. Voor een gezonde groei en bloei is het belangrijk om de Kiwi een (zeer) zonnige standplaats te geven in voedzame aarde. Gebruik daarom Tuinplantengrond bij het aanplanten en mest regelmatig bij met Klimplantenvoeding. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 200 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Klimmend. De kleur van het blad is Creme, Geel, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Opmerking: deze Kiwiplant is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Reine Claude d’Althan’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormKlimmend
Geschikte grondHumus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Actinidia deliciosa ‘Jenny’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Actinidia deliciosa Jenny?

De kleur van het blad is Creme, Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, oude wortels, puin, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Kiwiplant?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Actinidia deliciosa Jenny Kiwiplant thuis laten bezorgen?

Je kunt de Kiwiplant moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad of mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Actinidia deliciosa Jenny aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige boomspecialist. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, puin en grind, straatwerk, bekabeling, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie