Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zuil-appelboom-malus-domestica-bolero-bestellen-bezorgen

Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Bolero’) online bestellen

De Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Bolero’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel info en tips voor deze Zuilboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Deze Zuil-appelboom is al te bestellen vanaf €29,75.

Naam boomZuil-appelboom (Malus domestica ‘Bolero’)
Latijnse naamMalus domestica Bolero
CategorieZuilboom
Prijsindicatie€29,75
KleurRoze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Zuil-appelboom (Malus domestica Bolero) laten thuisbezorgen (mei 2024)

De Malus domestica ‘Bolero’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Zuilboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Zuil-appelboom Malus domestica Bolero online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Reuzen-kornoelje boom (Cornus controversa).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Bolero (Zuil-appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Zuil-appelboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, groeiwijze, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Zuil-appelboom Malus domestica Bolero is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen adviseren wij om wat aanvullend water bij te geven.

Zuil-appelboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Belangrijke informatie over de Malus domestica ‘Bolero’

Malus domestica ‘Bolero’ is een uniek ballerinaboompje met licht tot zeer donkergroen blad, vaak glanzend. Groene stevige appel met gouden blos, fris zure smaak, sappig en goed vast. Bijzonder geschikt voor de kleine tuin. Snoeien is bijna niet nodig. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 150 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand, Zuilvormig. De kleur van het blad is Roze, Wit. De groeiperiode is April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Let op: deze Zuilboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Reuzen-kornoelje boom (Cornus controversa).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Bolero’ mei 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Malus domestica Bolero?

De kleur van het blad is Roze, Wit. Hij komt tot bloei in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, grind, bekabeling, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is een geschikte standplaats voor de Zuil-appelboom?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Malus domestica Bolero Zuil-appelboom aan huis laten leveren?

Jij kan de Zuil-appelboom moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Malus domestica Bolero aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele boomspecialist. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van oude wortels, puin en grind, stronken, worteldoek, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie