Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gele-christusdoorn-gleditsia-triacanthos-sunburst-bestellen-bezorgen

Gele Christusdoorn (Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’) online bestellen

De Gele Christusdoorn (Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina bekijk je informatie en eigenschappen van deze Kleurende bomen. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Oranje. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Gele Christusdoorn is al te bestellen vanaf €138,50.

Naam boomGele Christusdoorn (Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’)
Latijnse naamGleditsia triacanthos Sunburst
CategorieKleurende bomen
Vanafprijs€138,50
KleurenGeel, Groen, Oranje
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni

Gele Christusdoorn (Gleditsia triacanthos Sunburst) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en bieden privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Kleurende bomen een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Gele Christusdoorn Gleditsia triacanthos Sunburst online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Lijsterbes (Sorbus hupehensis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Gleditsia triacanthos Sunburst (Gele Christusdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Gele Christusdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, bewatering, wortels, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Gele Christusdoorn Gleditsia triacanthos Sunburst is aan te planten in Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseert de kweker om extra water te geven.

Gele Christusdoorn goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’

De Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’ is een prachtige boom met goudgeel blad dat langzaam naar donkergroen verkleurt. De kruin van de boom is niet volledig dichtbegroeid, wat een mooi halfschaduwachtig effect geeft in uw tuin. Het blad van deze boom is vrij klein en sierlijk. De Valse Christusdoorn is met recht een aanwinst voor uw tuin, zeker wanneer u eens wilt variëren in kleur en bladstructuur. De boom groeit vrij breed uit. In juni en juli bloeit de boom met sierlijke witte bloemtrossen. De boom stelt geen eisen aan de grondsoort en zal het in alle tuinen goed doen. Wel is het verstandig de boom op een plek te zetten waar deze geen harde wind zal vangen. Geef de Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’ wel de ruimte om flink uit te groeien en snoei zo weinig mogelijk. Voeg bij het aanplanten Aanplantgrond toe en verstevig de boom met boompalen. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Opgaand, Vertakt. De kleur van het blad is Geel, Groen, Oranje. De bloeitijd is Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Normale grond. Niet vergeten: deze Kleurende bomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Lijsterbes (Sorbus hupehensis).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand, Vertakt
Geschikte grondNormale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Gleditsia triacanthos Sunburst?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Oranje. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen grind, bekabeling, oude wortels, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Gele Christusdoorn?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Gleditsia triacanthos Sunburst Gele Christusdoorn thuis laten bezorgen?

Je kunt een Gele Christusdoorn snel en voordelig thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen en aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Gleditsia triacanthos Sunburst aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde hovenier. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, oude wortels, bekabeling, worteldoek, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie