Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lijsterbes-sorbus-hupehensis-bestellen-bezorgen

Lijsterbes (Sorbus hupehensis) online bestellen

De Lijsterbes (Sorbus hupehensis) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op Bomenbezorgen.nl check je veel praktische info over deze Lijsterbes. Je kunt direct online bestellen bij een van onze partners. Met de optionele aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Groen, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 600 cm. Deze Lijsterbes kan je al laten bezorgen vanaf €128,75.

Naam boomLijsterbes (Sorbus hupehensis)
Latijnse naamSorbus hupehensis
CategorieLijsterbes
Prijsindicatie€128,75
KleurGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Lijsterbes (Sorbus hupehensis) laten bezorgen in de tuin (mei 2024)

De Sorbus hupehensis is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Lijsterbes een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Lijsterbes Sorbus hupehensis online kan kopen. Of bekijk alles over de Amberboom (Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sorbus hupehensis (Lijsterbes) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Lijsterbes kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, bewatering, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  De Lijsterbes Sorbus hupehensis kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in het bloeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden is het noodzakelijk om de grond regelmatig te bevochtigen.

Lijsterbes goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Sorbus hupehensis

Deze lijsterbes, ook wel Sorbus hupehensis genoemd, vormt na de bloei in de zomer, decoratieve opvallende witte/roze bessen. Deze bladverliezende lijsterbes (Sorbus koehneana) bloeit in de periode mei-juni met witte bloemen. Het blad van deze lijsterbes is grijsgroen en verkleurd in de herfst naar dieprood waar de witte bessen mooi op afsteken. Deze lijsterbes kan uiteindelijk 6 meter hoog worden op een zonnige plek in de tuin. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 600 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Wit. De bloeiperiode is Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Lijsterbes is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Amberboom (Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Sorbus hupehensis mei 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Sorbus hupehensis?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Wit. Het blad bloeit op in Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van oude wortels, grind, oude beplanting, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Lijsterbes?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met schaduw en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Sorbus hupehensis Lijsterbes aan huis laten leveren?

Jij kan de Lijsterbes makkelijk en snel tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en andere essentials zoals set met boompalen of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Sorbus hupehensis aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomspecialist. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, bekabeling, oude wortels, stronken, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie