Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

valse-christendoorn-gleditsia-triacanthos-skyline-bestellen-bezorgen

Valse christendoorn (Gleditsia triacanthos ‘Skyline’) online bestellen

De Valse christendoorn (Gleditsia triacanthos ‘Skyline’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Bomenbezorgen.nl lees je veel praktische informatie over deze Kleurende bomen. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Oranje, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 700 cm. Dit type Valse christendoorn kan jij online kopen vanaf €138,50.

Naam boomValse christendoorn (Gleditsia triacanthos ‘Skyline’)
Latijnse naamGleditsia triacanthos Skyline
CategorieKleurende bomen
Prijsindicatie€138,50
KleurenGroen, Oranje, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni

Valse christendoorn (Gleditsia triacanthos Skyline) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Gleditsia triacanthos ‘Skyline’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Kleurende bomen een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Valse christendoorn Gleditsia triacanthos Skyline online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Libanonceder (Cedrus libani ‘Glauca Pendula’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Gleditsia triacanthos Skyline (Valse christendoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Valse christendoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, groeiwijze, tegelwerk, bewatering.

 4. De aanplanting

  Zo’n Valse christendoorn Gleditsia triacanthos Skyline is aan te planten in Normale grond, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor meer stabiliteit.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte adviseert de kweker om wat aanvullend water bij te geven.

Valse christendoorn goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Gleditsia triacanthos ‘Skyline’

De valse christusdoorn (Gleditsia triacanthos ‘Skyline’) heeft grote, samengestelde groene bladeren die laat in het voorjaar uit lopen en verkleuren naar goudgeel in de herfst. De stam van de valse christusdoorn (Gleditsia triacanthos ‘Skyline’) is grijs gekleurd en voorzien van fijne groeven. Deze valse christusdoorn groeit piramidalvormig en is in tegenstelling tot andere Gleditia’s compact en vrij gesloten. Deze valse christusdoorn is goed winterhard. Plaats een boompaal bij de valse christusdoorn en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 700 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Oranje, Wit. De groeiperiode is Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Normale grond, Zandgrond. Let op: deze Kleurende bomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Libanonceder (Cedrus libani ‘Glauca Pendula’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondNormale grond, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Gleditsia triacanthos ‘Skyline’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Gleditsia triacanthos Skyline?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Oranje, Wit. De bladeren komen tot bloei in Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, straatwerk, oude beplanting, bekabeling enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Normale grond, Zandgrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Valse christendoorn?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met overhangende takken en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Gleditsia triacanthos Skyline Valse christendoorn bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Valse christendoorn lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Gleditsia triacanthos Skyline aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren tuinman. Hierdoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, puin en grind, worteldoek, oude wortels, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie