Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kornoelje-boom-cornus-amomum-bestellen-bezorgen

Kornoelje boom (Cornus amomum) online bestellen

De Kornoelje boom (Cornus amomum) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform tonen wij veel nuttige informatie over deze Kornoelje. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 350 cm. Dit type Kornoelje boom kan je al laten bezorgen vanaf €148,50.

Naam boomKornoelje boom (Cornus amomum)
Latijnse naamCornus amomum
CategorieKornoelje
Verkoopprijs v.a.€148,50
KleurGroen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Kornoelje boom (Cornus amomum) laten thuisbezorgen (mei 2024)

De Cornus amomum is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Kornoelje het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Bij deze service wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Kornoelje boom Cornus amomum kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Gouden regen (Laburnum watereri ‘Vossii’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cornus amomum (Kornoelje boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Kornoelje boom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, wortels, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  De Kornoelje boom Cornus amomum is aan te planten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Vooral in de bloeiperiode (April, Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het een goed idee om wat aanvullend water bij te geven.

Kornoelje boom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Cornus amomum

De kornoelje (Cornus amomum) word normaal een vrij compacte struik tot 2,5 m maar wij maken er een klein boompje van met een iets opgesnoeide stam. De kornoelje (Cornus amomum) word dan ongeveer 3,5 meter hoog. Het jonge hout van de kornoelje heeft een mooie roodbruine kleur. Bijzonder mooi aan de kornoelje zijn de helder grijsblauwe en soms blauwzwarte vruchten. Voorafgaand aan de vruchten komen er crème witte iets gele bloemen in de kornoelje. De bladeren van de kornoelje zijn groen met een paars puntje. gebruik bij het planten aanplantgrond en plaats een boompaal bij de boom. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 350 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Kornoelje is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Gouden regen (Laburnum watereri ‘Vossii’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cornus amomum mei 2024
Welke kleur heeft het blad van de Cornus amomum?

De bladkleur is Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, oude beplanting, grind, oude wortels enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Kornoelje boom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Cornus amomum Kornoelje boom thuis laten bezorgen?

Je kunt een Kornoelje boom makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken of potgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Cornus amomum aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame boomspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, puin en grind, oude wortels, straatwerk, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie