Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kornoelje-bestellen-bezorgen

Kornoelje online bestellen

De Kornoelje online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal lees je veel nuttige info over deze Kornoelje. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Rood, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 600 cm. Deze Kornoelje kan jij online kopen vanaf €148,50.

Naam boomKornoelje
Latijnse naamCornus
Prijsindicatie€148,50
KleurGeel, Groen, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Kornoelje (Cornus) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Cornus geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren koele plekken in de tuin, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Kornoelje een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kornoelje Cornus online kopen kan. Of bekijk alles over de Knotwilg.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cornus (Kornoelje) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Kornoelje gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, snoeiwerk, bewatering, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Kornoelje Cornus kunt u aanplanten in Alle, Humus, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode is het slim om extra water te geven.

Kornoelje goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten CornusBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Cornus Kornoelje thuis laten bezorgen?

Jij kan een Kornoelje probleemloos thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals tuinpalen en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Cornus aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren boomverzorger. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, straatwerk, worteldoek, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie