Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kornoelje-boom-cornus-florida-cherokee-chief-bestellen-bezorgen

Kornoelje boom (Cornus florida ‘Cherokee Chief’) online bestellen

De Kornoelje boom (Cornus florida ‘Cherokee Chief’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website bekijk je veel praktische informatie over deze Kornoelje. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood, Roze. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 600 cm. Deze Kornoelje boom kan jij online kopen vanaf €732,50.

Naam boomKornoelje boom (Cornus florida ‘Cherokee Chief’)
Latijnse naamCornus florida Cherokee Chief
CategorieKornoelje
Vanafprijs€732,50
KleurenGroen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Kornoelje boom (Cornus florida Cherokee Chief) bezorgen aan huis (april 2024)

De Cornus florida ‘Cherokee Chief’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Kornoelje iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Kornoelje boom Cornus florida Cherokee Chief online kan kopen. Of bekijk meer over de Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cornus florida Cherokee Chief (Kornoelje boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Kornoelje boom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, tegelwerk, bewatering, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Kornoelje boom Cornus florida Cherokee Chief kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de groeimaanden (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om wekelijks te sproeien.

Kornoelje boom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Cornus florida ‘Cherokee Chief’

Deze kornoelje (Cornus florida ‘Cherokee Chief’) is een bladverliezende, breed uitgroeiende, goed winterharde boom. In de late lente komen de onopvallende bloemhoofdjes te voorschijn in deze kornoelje (Cornus florida ‘Cherokee Chief’) . in het voorjaar tegelijk met de bloei komen in de kornoelje de ovale tot spitse, donkergroene bladeren die in de herfst kleuren naar roze tot rood. Plaats bij de kornoelje een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 600 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood, Roze. De bloeitijd is April, Mei, Juni. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Kornoelje is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cornus florida ‘Cherokee Chief’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Cornus florida Cherokee Chief?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Rood, Roze. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, straatwerk, oude wortels, worteldoek enz. Zo kan de boom goed wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Kornoelje boom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Cornus florida Cherokee Chief Kornoelje boom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Kornoelje boom lekker makkelijk aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad en grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Cornus florida Cherokee Chief aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een betrouwbare hovenier. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van worteldoek, bekabeling, straatwerk, oude wortels, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie