Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gewone-esdoorn-acer-pseudoplatanus-rotterdam-bestellen-bezorgen

Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’) online bestellen

De Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’) online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker check je veel nuttige informatie over deze Gewone esdoorn. Enthousiast? Bestel dan direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Gewone esdoorn is al te bestellen vanaf €51,25.

Naam boomGewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’)
Latijnse naamAcer pseudoplatanus Rotterdam
CategorieGewone esdoorn
Prijsindicatie€51,25
KleurGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus Rotterdam) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, zorgen voor zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Gewone esdoorn het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus Rotterdam online kopen kan. Of bekijk meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Notarisappel’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus Rotterdam (Gewone esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Een dag voor levering ontvang je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Gewone esdoorn voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, snoeiwerk, schaduw, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus Rotterdam is aan te planten in Humus, Normale grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om genoeg water te geven. Met name in de groeiperiode (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden adviseren wij om wat aanvullend water bij te geven.

Gewone esdoorn goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’

De gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’) is een gezonde sterke boom met een mooie ruwe stam en mooi groen blad. Als jonge boom heeft deze gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’) een smal piramidale kroon. Op latere leeftijd wordt de kroon van deze gewone esdoorn enigszins vaasvormig. Een mooi voordeel is dat deze gewone esdoorn ongevoelig is voor zeewind en dus goed in het kustgebied aangeplant kan worden. Gebruik aanplantgrond bij het planten en plaats een boompaal bij de esdoorn. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Groen. De bloeitijd is Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Humus, Normale grond, Voedzaam. Niet vergeten: deze Gewone esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Notarisappel’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer pseudoplatanus ‘Rotterdam’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Acer pseudoplatanus Rotterdam?

De boom heeft verschillende kleuren Groen. De bloeitijd is Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van grind, straatwerk, stronken, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Humus, Normale grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Gewone esdoorn?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Acer pseudoplatanus Rotterdam Gewone esdoorn aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Gewone esdoorn zonder gedoe thuis laten afleveren. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals een boomband of potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Acer pseudoplatanus Rotterdam aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een betrouwbare boomspecialist. Hierdoor kan je alles rustig uit handen geven en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de plantplaats moet vrij zijn van oude wortels, worteldoek, stronken, bekabeling, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie