Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kornoelje-boom-cornus-florida-cloud-nine-bestellen-bezorgen

Kornoelje boom (Cornus florida ‘Cloud Nine’) online bestellen

De Kornoelje boom (Cornus florida ‘Cloud Nine’) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl tref je veel informatie en verzorgingstips voor deze Kornoelje. Enthousiast? Bestel dan direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Groen, Rood, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 600 cm. Dit type Kornoelje boom is al te koop voor €494,95.

Naam boomKornoelje boom (Cornus florida ‘Cloud Nine’)
Latijnse naamCornus florida Cloud Nine
CategorieKornoelje
Prijsindicatie€494,95
KleurGroen, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Kornoelje boom (Cornus florida Cloud Nine) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Cornus florida ‘Cloud Nine’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Kornoelje zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Kornoelje boom Cornus florida Cloud Nine kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Noorse esdoorn (Acer platanoides).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cornus florida Cloud Nine (Kornoelje boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Kornoelje boom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, groeiwijze, snoeiwerk, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Kornoelje boom Cornus florida Cloud Nine kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April, Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden adviseren wij om wat aanvullend water bij te geven.

Kornoelje boom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Cornus florida ‘Cloud Nine’

Deze kornoelje (Cornus florida ‘Cloud Nine’) is een rijkbloeiend soort met helderwitte bloemen. De bloemen van deze kornoelje (Cornus florida ‘Cloud Nine’) bestaan uit witte schutbladen. De kornoelje krijgt in het voorjaar mooi groen blad en verkleurd in de herfst naar purperrood. Het blad van deze kornoelje hangt wat af maar dit is niet een teken van droogte of ziekte. Plaats bij de kornoelje een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Groen, Rood, Wit. De bloeitijd is April, Mei, Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Kornoelje is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Noorse esdoorn (Acer platanoides).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cornus florida ‘Cloud Nine’ april 2024
Wat is de kleur van de Cornus florida Cloud Nine?

De bladkleur is Groen, Rood, Wit. De boom groeit in April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, puin, grind, straatwerk enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Kornoelje boom?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Houd ook rekening met schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Cornus florida Cloud Nine Kornoelje boom aan huis laten leveren?

Je kunt de Kornoelje boom eenvoudig laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals set met boompalen of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Cornus florida Cloud Nine aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde hovenier. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, worteldoek, oude wortels, straatwerk, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie