Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

noorse-esdoorn-acer-platanoides-bestellen-bezorgen

Noorse esdoorn (Acer platanoides) online bestellen

De Noorse esdoorn (Acer platanoides) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website tref je veel info en tips voor deze Noorse esdoorn. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Dit type Noorse esdoorn kan jij online kopen vanaf €49,50.

Naam boomNoorse esdoorn (Acer platanoides)
Latijnse naamAcer platanoides
CategorieNoorse esdoorn
Vanafprijs€49,50
KleurGeel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Noorse esdoorn (Acer platanoides) bezorgen aan huis (april 2024)

De Acer platanoides is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Noorse esdoorn zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Noorse esdoorn Acer platanoides kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Appelboom (Malus domestica ‘Rode Boskoop’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides (Noorse esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Noorse esdoorn voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, wortels, schaduw, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Noorse esdoorn Acer platanoides is aan te planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte is het een goed idee om extra water te geven.

Noorse esdoorn goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Acer platanoides

De Acer platanoides is een sterk winterharde boom. De boom heeft een opgaande groei en een mooi gevormde kruin. Door de weinige eisen die de noorse esdoorn aan de grond, licht en vochtigheid stelt kan deze boom p vrijwel elke plaats gedijen.Snoeien van deze boom moet gebeuren in de maanden juni tot en met november. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Noorse esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Rode Boskoop’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides april 2024
Wat zijn de kleuren van de Acer platanoides?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, bekabeling, oude beplanting, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Noorse esdoorn?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Houd ook rekening met mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Acer platanoides Noorse esdoorn bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Noorse esdoorn gemakkelijk thuis laten afleveren. Online vind je verschillende formaten en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Acer platanoides aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele boomexpert. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van stronken, oude wortels, bekabeling, worteldoek, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie