Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

krentenboompje-struikvorm-amelanchier-canadensis-bestellen-bezorgen

Krentenboompje struikvorm (Amelanchier canadensis) online bestellen

De Krentenboompje struikvorm (Amelanchier canadensis) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze website lees je veel info en tips voor deze Krentenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Paars, Rood, Wit, Zwart. De aanbevolen standplaats is Zon en de bloeitijd is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 350 cm. Dit type Krentenboompje struikvorm is al te bestellen vanaf €44,95.

Naam boomKrentenboompje struikvorm (Amelanchier canadensis)
Latijnse naamAmelanchier canadensis
CategorieKrentenboom
Vanafprijs€44,95
KleurenPaars, Rood, Wit, Zwart
Ideale standplaatsZon
BloeiperiodeApril, Mei

Krentenboompje struikvorm (Amelanchier canadensis) bezorgen aan huis (april 2024)

De Amelanchier canadensis is een echte eyecatcher. Bomen bieden schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Krentenboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Krentenboompje struikvorm Amelanchier canadensis kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Perzikboom op stam (Prunus persica stam).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Amelanchier canadensis (Krentenboompje struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Krentenboompje struikvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, wortels, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Krentenboompje struikvorm Amelanchier canadensis kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers raden we aan wat aanvullend water bij te geven.

Krentenboompje struikvorm goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Amelanchier canadensis

Deze Canadese krentenboom, Amelanchier canadensis, is een meerstammige sierheester. De sierwaarde van de Amelanchier zit voornamelijk in de prachtige, uitbundige bloei en de herfstkleuren. Ook zijn de vruchten eetbaar. De Amelanchier canadensis kan 3 tot 4 meter hoog worden en ook 3 tot 4 meter breed. Nog voor het uitlopen van het blad bloeit de Amelanchier canadensis uitbundig met trossen witte bloemetjes. Na de bloei komen de eetbare, roodpaarse tot bijna zwarte vruchten aan de boom die tegen het einde van de zomer rijp zijn. Het blad van de Amelanchier canadensis loopt uit met een bronsrode kleur en kleurt in de zomer groen met een grijsgroene onderkant. In de herfst kleurt het blad geel, oranje en bruin voordat het afvalt. Snoeien is bij deze krentenboom niet nodig. Mocht u hem toch willen snoeien, doe dit dan in de zomer, herfst of vroege winter. De Amelanchier canadensis staat het liefst op een zonnige plaats en heeft graag een wat vochtige, humeuze bodem. Deze heester is zeer goed winterhard en verdraagt ook droge periodes. Voeg bij het aanplanten aanplantgrond toe aan het plantgat. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 350 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Opgaand, Vaasvormig. De kleur van het blad is Paars, Rood, Wit, Zwart. De groeiperiode is April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Elke grondsoort. Goed om te weten: deze Krentenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Perzikboom op stam (Prunus persica stam).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand, Vaasvormig
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Amelanchier canadensis april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Amelanchier canadensis?

De belangrijkste kleuren zijn Paars, Rood, Wit, Zwart. De boom groeit in April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, straatwerk, oude wortels, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is de beste standplaats voor de Krentenboompje struikvorm?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Amelanchier canadensis Krentenboompje struikvorm thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Krentenboompje struikvorm moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals set met boompalen of grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Amelanchier canadensis aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige boomspecialist. Door deze handige service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van puin en grind, straatwerk, oude wortels, bekabeling, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie