Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perzikboom-op-stam-prunus-persica-stam-bestellen-bezorgen

Perzikboom op stam (Prunus persica stam) online bestellen

De Perzikboom op stam (Prunus persica stam) online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel nuttige info over deze Perzikboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Groen, Roze. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 300 cm. Dit type Perzikboom op stam kan jij online kopen vanaf €59,95.

Naam boomPerzikboom op stam (Prunus persica stam)
Latijnse naamPrunus persica stam
CategoriePerzikboom
Vanafprijs€59,95
KleurenBlauw, Groen, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Perzikboom op stam (Prunus persica stam) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Prunus persica stam geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, reinigen de lucht en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Perzikboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Perzikboom op stam Prunus persica stam kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Appelboom (Malus domestica ‘Elstar’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica stam (Perzikboom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Perzikboom op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals wortels, tegelwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Perzikboom op stam Prunus persica stam kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Perzikboom op stam goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Prunus persica stam

De perzik boom op stam (Prunus persica ‘Melred’) is een mooie sierlijke perzikboom met rozerode halfdubbele bloesems. Deze perzik boom op stam wordt veelal als sierboom gebruikt maar geven in september wel eetbare kleine perziken. De vruchten zijn lekker en smaken zoet. De schil van de vrucht is aromatisch, gedeeltelijk rode/gele schil. De perzikboom is zelfbestuivend, maar een andere perzikboom in de omtrek geeft een betere oogst. Verlangt wel een warme en beschutte plek in de tuin en een voedselrijke grond, goed doorlatend. De plukrijp is vanaf september. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze is Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Groen, Roze. De bloeitijd is April. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Perzikboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Elstar’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica stam februari 2024
Welke kleur heeft het blad van de Prunus persica stam?

De bladkleur is Blauw, Groen, Roze. De groeiperiode is April. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, stronken, straatwerk, bekabeling enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Perzikboom op stam?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Prunus persica stam Perzikboom op stam aan huis laten leveren?

Je kunt de Perzikboom op stam snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals boompalen of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Prunus persica stam aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige tuinman. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen straatwerk, worteldoek, oude wortels, puin en grind, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie