Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lei-sierappel-malus-evereste-leiboom-bestellen-bezorgen

Lei-sierappel (Malus ‘Evereste’ leiboom) online bestellen

De Lei-sierappel (Malus ‘Evereste’ leiboom) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform bieden wij uitgebreide info over deze Leibomen. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 450 cm. Deze Lei-sierappel is al te bestellen vanaf €136,95.

Naam boomLei-sierappel (Malus ‘Evereste’ leiboom)
Latijnse naamMalus Evereste leiboom
CategorieLeibomen
Vanafprijs€136,95
KleurenGeel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Lei-sierappel (Malus Evereste leiboom) bezorgen aan huis (april 2024)

De Malus ‘Evereste’ leiboom is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Leibomen een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Lei-sierappel Malus Evereste leiboom online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Kust-mammoetboom (Sequoiadendron giganteum).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Evereste leiboom (Lei-sierappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Lei-sierappel plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Lei-sierappel Malus Evereste leiboom kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om genoeg water te geven. Vooral in het groeiseizoen (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode raden we aan regelmatig extra water toe te dienen.

Lei-sierappel goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Malus ‘Evereste’ leiboom

Met deze lei-sierappel haalt u leiboom in uw tuin die vrijwel elk seizoen wat anders te bieden heeft. In het voorjaar heeft de leiappel Malus ‘Evereste’ een prachtige bloesem waarna er later (nazomer) een grote hoeveelheid kleine appeltjes te bewonderen is. Ook het blad van deze leiboom heeft een aansprekende kleur groen. Deze lei-sierappel is daarnaast erg goed bestand tegen ziektes en absoluut schurftvrij. Snoeien moet tot een minimum beperkt worden. Plant deze leiboom in aanplantgrond en zet er een boompaal bij. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 450 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Leivorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk: deze Leibomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Kust-mammoetboom (Sequoiadendron giganteum).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus ‘Evereste’ leiboom april 2024
Wat zijn de kleuren van de Malus Evereste leiboom?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van bekabeling, grind, oude beplanting, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Lei-sierappel?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan omwonenden: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Malus Evereste leiboom Lei-sierappel thuis laten leveren?

Jij kan een Lei-sierappel lekker makkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals boompalen of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Malus Evereste leiboom aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele tuinman. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, worteldoek, straatwerk, oude wortels, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie