Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lei-sierappel-malus-red-sentinel-bestellen-bezorgen

Lei-sierappel (Malus ‘Red sentinel’) online bestellen

De Lei-sierappel (Malus ‘Red sentinel’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit portaal tonen wij uitgebreide informatie over deze Leibomen. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De bladkleur is mooi: Roze, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 450 cm. Dit type Lei-sierappel kan jij online kopen vanaf €53,25.

Naam boomLei-sierappel (Malus ‘Red sentinel’)
Latijnse naamMalus Red sentinel
CategorieLeibomen
Vanafprijs€53,25
KleurRoze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Lei-sierappel (Malus Red sentinel) thuis bezorgen (april 2024)

De Malus ‘Red sentinel’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Leibomen zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Lei-sierappel Malus Red sentinel online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Moerascypres (Taxodium distichum).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Red sentinel (Lei-sierappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Lei-sierappel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, snoeiwerk, tegelwerk, wortels.

 4. De aanplanting

  Deze Lei-sierappel Malus Red sentinel kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden wordt aangeraden om wat aanvullend water bij te geven.

Lei-sierappel goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Malus ‘Red sentinel’

Met deze lei-sierappel haalt u leiboom in uw tuin die vrijwel elk seizoen wat anders te bieden heeft. De Malus ‘Red sentinel’ is geschikt voor decoratie, niet voor consumptie. Bestuiving: zelf bestuivend. Bloei: april / mei. Beroemd om zijn gebruik als rode Kerst-appel. Deze sierappel is een sieraad voor elke tuin. Snoeien: niet te veel. Probeer wel een open boom te houden. Bemesting: vraagt een matige organische bemesting in de herfst. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 450 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Leivorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Roze, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Leibomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Moerascypres (Taxodium distichum).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus ‘Red sentinel’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Malus Red sentinel?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Roze, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van worteldoek, stronken, oude wortels, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Lei-sierappel?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let ook goed op de schutting: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Malus Red sentinel Lei-sierappel aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Lei-sierappel zonder gedoe laten leveren aan huis. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Malus Red sentinel aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde tuinman. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, straatwerk, stronken, bekabeling, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie