Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lei-sierpeer-pyrus-calleryana-chanticleer-leiboom-bestellen-bezorgen

Lei-sierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ leiboom) online bestellen

De Lei-sierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ leiboom) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal lees je veel praktische info over deze Leibomen. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 450 cm. Dit type Lei-sierpeer is al te bestellen vanaf €138,50.

Naam boomLei-sierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ leiboom)
Latijnse naamPyrus calleryana Chanticleer leiboom
CategorieLeibomen
Prijsindicatie€138,50
KleurGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Lei-sierpeer (Pyrus calleryana Chanticleer leiboom) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ leiboom is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Leibomen het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Lei-sierpeer Pyrus calleryana Chanticleer leiboom online kopen kan. Of bekijk meer over de Nordman spar (Abies nordmanniana).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus calleryana Chanticleer leiboom (Lei-sierpeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Lei-sierpeer gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Lei-sierpeer Pyrus calleryana Chanticleer leiboom plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Lei-sierpeer goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ leiboom

De leisierpeer Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ heeft mooi gevormt blad en is vrij dicht. Na de fraaie bloei in het voorjaar komt er een periode met het dragen van vruchten. De kleine vruchten zijn niet eetbaar maar hebben zeker een grote sierwaarde. De leiboom staat bekend om zijn lage gevoeligheid voor ziektes en het lang behouden van het blad. De leisierpeer blijft tot ver in het najaar in het blad dat prachtig verkleurt in alle kleuren tussen geel en rood. Plant de leisierpeer in aanplantgrond en zet er een boompaal bij. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 450 cm. De groeiwijze is Leivorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Wit. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Opmerking: deze Leibomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Nordman spar (Abies nordmanniana).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ leiboom april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Pyrus calleryana Chanticleer leiboom?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen worteldoek, stronken, puin, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Lei-sierpeer?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Pyrus calleryana Chanticleer leiboom Lei-sierpeer thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Lei-sierpeer zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken en aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Pyrus calleryana Chanticleer leiboom aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomverzorger. Door deze handige service kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de plek waar je het laat planten moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, puin en grind, worteldoek, stronken, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie