Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

leikersenboom-kersen-leiboom-bestellen-bezorgen

Leikersenboom (Kersen leiboom) online bestellen

De Leikersenboom (Kersen leiboom) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website bekijk je veel praktische informatie over deze Leifruitboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Paars, Rood, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 400 cm. Dit type Leikersenboom is al te bestellen vanaf €49,95.

Naam boomLeikersenboom (Kersen leiboom)
Latijnse naamKersen leiboom
CategorieLeifruitboom
Vanafprijs€49,95
KleurenGroen, Paars, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Leikersenboom (Kersen leiboom) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Kersen leiboom is een echte eyecatcher. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Leifruitboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Leikersenboom Kersen leiboom kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Groene beveerde beukenboom (Fagus sylvatica).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Kersen leiboom (Leikersenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Leikersenboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals groeiwijze, schaduw, tegelwerk, wortels.

 4. De aanplanting

  Deze Leikersenboom Kersen leiboom kan men aanplanten in Elke grondsoort. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de boom voldoende water geven. Met name in de bloeiperiode (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden raden we aan wat aanvullend water bij te geven.

Leikersenboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Extra informatie over de Kersen leiboom

De lei-kersenboom geeft lekkere kersen en mooie bloemen. Heerlijke zoete vruchten in juli. De leikers is zelfbestuivend. Snoeien in april-mei en augustus-september (in juni-juli scheuten weghalen). Een leiboom met bloemen en vruchten! Er zijn ook leiappels, leiperen en leipruimen. Plant de lei-kers in aanplantgrond en zet er een boompaal bij. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 400 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Leivorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Paars, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Elke grondsoort. Belangrijk: deze Leifruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Groene beveerde beukenboom (Fagus sylvatica).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Kersen leiboom mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Kersen leiboom?

De kleur van het blad is Groen, Paars, Rood, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet vrij zijn van straatwerk, oude beplanting, worteldoek, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Welke standplaats kiezen voor de Leikersenboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduwvorming en wortels die doorschieten.

Kan ik de Kersen leiboom Leikersenboom thuis laten bezorgen?

Je kunt de Leikersenboom snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boompalenset of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Kersen leiboom aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame hovenier. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, puin en grind, oude wortels, bekabeling, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie